2777
2789

عروسی داشتیم آرایشگر قبول کرد بیاد خونه، خونمون صندلی و مبل نداره به خالم رو انداختم گفت نه نمیشه💔دلم خیلی گرفت نمیدونم چه مرضی بود کاش اصلا نمیگفتم آرایشگر بیاد، کاش اصلا این عروسی نرم بخدا اصلاً مهم نیست من نمیدونم پدر و مادر من چرا ول نمیکنن من نمیخوام برم اصلا چرا رفتم لباس خریدم؟ مگه من کنکور ندارم چرا دارم هزینه آرایشگاه درمیارم مگه انقدر مهمه😞💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درساتو خوب بخون

یه رشته خوب قبول شو

برو سر کار خودت درآمد بدست میاری

با یه آدم حسابی آشنا میشی

بهترین زندگی رو میسازی

از هیچکسی هیچ توقعی نداشته باش

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

insta :  amiiid619

قراره بری عروسی و خوش بگذرونیبخاطر یه صندلی اوقات خودت تلخ نکن

باور کن هر عروسی میرم قبلش زهرمار‌م‌ میشه مشاورم کلی دعوام کرد گفت دیگه امیدی بهت ندارم😞💔

عزیزم بی کس نیستی که به کسی نمیشه رو انداخت تو این دور زمانه

نه هیچکس واقعا واسم درس عبرت شد ولی مثلا خالمه‌ از ما ۵۰ میلیون پول گرفت لب تر نکردیم ارزش نداشت این کارو کنه بخدا ببینمش فقط حالشو میگیرم

درساتو خوب بخونیه رشته خوب قبول شوبرو سر کار خودت درآمد بدست میاریبا یه آدم حسابی آشنا میشیبهترین زن ...

میترسم خیلی دیر شده باشه پشت کنکورم خوب نخوندم تا اینجا وضعم جالب نیست بخدا همش تقصیر خودمه😭

باور کن هر عروسی میرم قبلش زهرمار‌م‌ میشه مشاورم کلی دعوام کرد گفت دیگه امیدی بهت ندارم😞💔

خودت سخت میگیری

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃