2777
2789
عنوان

ترسم اینه که این موقعیت رو تجربه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چیکار کنم من تمام آرزوهام و رویاهام براساس درسم تنظیم شده اگه اون نشه دیگه بایه مرده فرقی ندارم

خب اشتباهه عزیزم

باید یک درصد احتمال اینم بدی ک نشه 

باید تا تین حد بهش وابسته باشی ک اگه خدایی نکرده نشد فکر خودکشی اینا ب سرت بزنه؟

بیخیال باش 

چ خوب چ بد روزا میگذرن میرن

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

چرای باید به چپِ آدم باشه؟ تعداد سهمیه دارا رو شمردی؟ فروش سوالا چطور؟ پارتی بازیا چی؟ چن بار حمایتِ ...

میدونم، خیلیم اینجوری بودم ک ب چپم بگیرم، ولی بلاخره آدمم، خسته میشم، اذیت میشم، 

هرچند بعد از طی این مراحل، بازم بلند شدم 

ولی به طور کلی دور آدم پر کسایی که ادعا میکنن میفهمن 

هوم . خداروشکر هم دوستم هم من هم ابجیم به اون چیزی که میخواستیم رسیدیم 😍.من و ابجیم فرهنگیان و دوس ...

واییی عزیزم خداروشکررر

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

نمی‌دونم واقعا ولی از کنکور ی بت ساختم

ولش کن بابا 

کنکور کیلو چنده

ببین نمیگم مهم نیسا 

ولی دیگه نه تا این حد بخواد با روح و روانت بازی کنه

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

میدونم، خیلیم اینجوری بودم ک ب چپم بگیرم، ولی بلاخره آدمم، خسته میشم، اذیت میشم، هرچند بعد از طی این ...

همه اون آدما رو حذف کن.

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

من سال اول رتبم خیلی بد بود اصلا انتخاب رشته نکردم که مردود رو ببینمولی خیلللیییی حسرت خوردم که دیدم ...

می‌دونم چی میگی🥲💔

عزیزم 

پشتی؟

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

هعی برام دعا کن که بشه عزیزم

چشم حتما عزیزدلم 

موفق باشی