2777
2789
عنوان

ترسم اینه که این موقعیت رو تجربه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارهبعدش همه اونایی م ادعای روشنفکری میکنن و میگن پشتتیم فدای سرتبا حساسیت هاشون گند میزنن ب اعصابت

چرای باید به چپِ آدم باشه؟ تعداد سهمیه دارا رو شمردی؟ فروش سوالا چطور؟ پارتی بازیا چی؟ چن بار حمایتِ واقعی شدی؟ چن بار درک شدی؟ چرا باید حرف دیگران مهم باشه؟ هر وقت اونا تو این شرایط کنکور دادن بعد حرف بزنن.

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

ارهبعدش همه اونایی م ادعای روشنفکری میکنن و میگن پشتتیم فدای سرتبا حساسیت هاشون گند میزنن ب اعصابت

دقیقا 

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

برا من ارههیچ راهی ندارم جز دانشگاه

منم راهی جز دانشگاه نداشتم. تلاشمو کردم اما بدون استرس. خداروشکر شد. استرس بیخود نداشته باش.

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

با اینکه ی بار همچین موقعیتی داشتم اما خودم ندیدم که نوشته مردود داداشم دید ، دیگه منم وارد نمیتونست ...

چه حس بدی

الان کجایی چیکار کردی 

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

الان کجایی چیکار میکنی حالت اون لحظه چی بود؟

الان میخام برم آزاد یا پیام نور، آره الان بهترم ولی اون موقع دنیا رو سرم آتیش گرفت، به خودکشی فکر میکردم حتی پیام نورم مردود شدم حتی اعتراضم زدم مردود شدم😂

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
ولی هست🫠

اگه با این افکار بری جلو از همین الان روحیه خودتو نابود میکنی فقط

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من سال اول رتبم خیلی بد بود اصلا انتخاب رشته نکردم که مردود رو ببینم

ولی خیلللیییی حسرت خوردم که دیدم دوستام قبول شدن اما من نه

هر روز که از خواب پا میشدم میگفتم فلانی الان نشسته اناتومی و بیوشیمی میخونه،اما من چی؟

الان میخام برم آزاد یا پیام نور، آره الان بهترم ولی اون موقع دنیا رو سرم آتیش گرفت، به خودکشی فکر می ...

ای وای خدا منو مرگ بده😭

میموندی پشت

من میمونم پشت اگر نشد