2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس انداز کن حتمااا

هر ماه یه مقدار معقولی رو برای پس انداز درنظر بگیر و اصلا بهش دست نزن.

با همکارات هم خیلی صمیمی نشو در حد سلام علیک و هوا چقدر خوبه😅

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

پس انداز کن حتما من توی مهد کار میکنم خدماتی اونجام ۴و ۵۰۰میگیرم که ۳تومنش رو قرعه نوشتم و ۸۰۰هم بیمه زنان خانه دار نوشتم و پول یارانه که ۱۲۰۰هست رو میذارم واسه کرایه 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 

بیشتر از وظیفه کار نکن 

با همکارا شوخی نکن 

رفت و آمد فقط کاری باشه 

حقوقت رو برای خودت در نظر بگیر 

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

سلام 

شغلت چیه؟

چندتا توصیه دارم

تو محیط کار لازم نیست خیلی مهربون باشی و بخواهی جمع را شاد کنی وگرنه بهت جری میشن

با کسی درگیر نشو ،بپذیر تا سالها با همه جور آدم برخورد داری،از کسی ابدا غیبت نکن ،کارهات را با آرامش پیش ببر،ممکنه بالاسری ها هم لج کنن،اما هیچ وقت با تندی حقت را نگیر 

ما یکی را داریم به خاطر برخوردش هر کی بود ازش شکایت می کرد اما من پذیرفتم اخلاقش اینه و با صحبت با رییس بدون بی احترامی به شخص قبلی کارم را میش بردم 

عیب دیگران را جایی بازگو نکن 

واسه هر چیزی اعصابت را خرد نکن از حقوقت یک مقدار پس انداز داشته باش و در خرج کردن به خودت سخت نگیر اما همش را هم خرج الکی نکن برای درآمدت ارزش قائل باش

بعضی ها فکر میکنن چون دستشون تو جیب خودشونه هر هزینه بخوان می تونن انجام بدم

و اینکه خیلی از مغازه داره چون میدونن شاغلی هرجور شده میخان تو رودرواسی بیفتی و جنسشون را بهت بفروشن سرم رفته حواست باشه 

شغلت را گفته بودی بهتر راهنمایی می کردم

🌺