2777
2789
عنوان

اگه دوران عقد هستین چقدرزنگ و پیام

262 بازدید | 19 پست

تاحالاشده دو سه روز نه زنگ بزنه بهتون نه پیام بده؟

چقدر باهم درتماسین بیشترشما زنگ میزنین یا نامزدتون

۳روزه زنگ نزده حس میکنم منو نمیخواد.باورم نمیشه حالم بده

اگر با هم محرم شدین،یه زنگ بزن ببین کجاس ،چشه،اتفاقی براش نیافتاده باشه.

خدایاشکرت میکنم.بابت سلامتی خانوادم و خودم. ازوقتی فهمیدم قادرمطلق فقط خداست، و کافیه خواسته هامو از خودش بخواهم، آرامشی درزندگیم بوجود آمد که قبلا نداشتم. خدایا شکرت میکنم که راه درست رو به من نشون دادی. از وقتی فهمیدم کافیه بچه هامو، بخدا بسپارم، دیگه نگران چشم زخم و حوادث و هیچ چیزدیگه نیستم، چون میدونم خدای قادرمطلق که این دو هدیه ارزشمندو به من عطاکرده، خودش مراقبشونه. و بارها بهم ثابت شده. متشکرم خدای مهربونم. خانمای باردارعزیز، برای سلامتی جنینتون، سوره حجرات رو بخونید و برای راحتی زایمان، سوره ی انشقاق و قدر. و بدونید اگر ازخدا بخواهید تا فرزندتون سالم بدنیا بیادو خودتون زایمان راحت داشته باشید، خداوند خواسته ی شمارو برآورده میکنه. کافیه ازش بخواهید😍😍😍و اگر فرزند کم خوابی دارید، کافیه خدارو بابت خوش خوابیش شکرکنید. بعد مدتی که با تمام وجود و باباور به خدای توانا، شکرگذاری کردین، فرزندتون خواب راحت خواهد داشت. (تجربه ی خودمه که از بدخوابی بچم همیشه کلافه بودم و غرمیزدم و یادم رفته بود سلامتی تنش خیلی مهمه. این نعمت بزرگو فراموش کرده بودم.) موفق باشید عزیزان. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸رفتار بد دیگران با ما، چیزی هست که خودمون خواستیم! وقتی باورکنی دیگران، اونطورکه تو خواستی، باهات رفتارمیکنن، اونوقت زندگی برات آسونتر میشه! کافیه باورهای اشتباهتو عوض کنی، کافیه باتمام وجود ازخدا آرامش بخواهی، و قادر یکتای رحمن و رحیم، هدایتت میکنه به سمتی که آرامشو تجربه کنی. از مریضی های تمام نشدنیت، شاکی هستی؟ درطول روز چقدر بابت سلامتیت خدارو شکرمیکنی؟ گیرم کمردرد داری، پاهات که سالمه، دستات که سالمه، دوچشم بیناکه داری، بجای تمرکز روی درد، به قسمتای سالم بدنت توجه کن و شکرکن خدارو. و بگو خدایا شکرت برای کمر سالمم، باتمام وجود بگو و ببین که چطور زود خوب میشی😍😍😍یه چیزایی هست به اسم گناهان کبیره. ترکشون کن، غرزدن، غیبت کردن، حرص طمع، اینها، جلوی اجابت دعاهاتو میگیره، پس مراقب باش. غرنزن، همیشه چیزی برای شکرگذاری وجود داره و وقتی کاملا خدارو بشناسی و طبق دستوراتش عمل کنی، جز سلامتی مطلق، و آرامشی وصف نشدنی، نخواهی یافت. موفق باشید. 
اگر با هم محرم شدین،یه زنگ بزن ببین کجاس ،چشه،اتفاقی براش نیافتاده باشه.

بحثمون شد اخرین بار ولی حق با من بود

باورم نمیشه که عین خیالش نیست که من ناراحتم و حالم خوب نیست😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحثمون شد اخرین بار ولی حق با من بودباورم نمیشه که عین خیالش نیست که من ناراحتم و حالم خوب نیست😔

اهان اگر حق باشمابوده پس صبرکن ببین چی میشه.شاید داره روی حرفت فکرمیکنه 

خدایاشکرت میکنم.بابت سلامتی خانوادم و خودم. ازوقتی فهمیدم قادرمطلق فقط خداست، و کافیه خواسته هامو از خودش بخواهم، آرامشی درزندگیم بوجود آمد که قبلا نداشتم. خدایا شکرت میکنم که راه درست رو به من نشون دادی. از وقتی فهمیدم کافیه بچه هامو، بخدا بسپارم، دیگه نگران چشم زخم و حوادث و هیچ چیزدیگه نیستم، چون میدونم خدای قادرمطلق که این دو هدیه ارزشمندو به من عطاکرده، خودش مراقبشونه. و بارها بهم ثابت شده. متشکرم خدای مهربونم. خانمای باردارعزیز، برای سلامتی جنینتون، سوره حجرات رو بخونید و برای راحتی زایمان، سوره ی انشقاق و قدر. و بدونید اگر ازخدا بخواهید تا فرزندتون سالم بدنیا بیادو خودتون زایمان راحت داشته باشید، خداوند خواسته ی شمارو برآورده میکنه. کافیه ازش بخواهید😍😍😍و اگر فرزند کم خوابی دارید، کافیه خدارو بابت خوش خوابیش شکرکنید. بعد مدتی که با تمام وجود و باباور به خدای توانا، شکرگذاری کردین، فرزندتون خواب راحت خواهد داشت. (تجربه ی خودمه که از بدخوابی بچم همیشه کلافه بودم و غرمیزدم و یادم رفته بود سلامتی تنش خیلی مهمه. این نعمت بزرگو فراموش کرده بودم.) موفق باشید عزیزان. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸رفتار بد دیگران با ما، چیزی هست که خودمون خواستیم! وقتی باورکنی دیگران، اونطورکه تو خواستی، باهات رفتارمیکنن، اونوقت زندگی برات آسونتر میشه! کافیه باورهای اشتباهتو عوض کنی، کافیه باتمام وجود ازخدا آرامش بخواهی، و قادر یکتای رحمن و رحیم، هدایتت میکنه به سمتی که آرامشو تجربه کنی. از مریضی های تمام نشدنیت، شاکی هستی؟ درطول روز چقدر بابت سلامتیت خدارو شکرمیکنی؟ گیرم کمردرد داری، پاهات که سالمه، دستات که سالمه، دوچشم بیناکه داری، بجای تمرکز روی درد، به قسمتای سالم بدنت توجه کن و شکرکن خدارو. و بگو خدایا شکرت برای کمر سالمم، باتمام وجود بگو و ببین که چطور زود خوب میشی😍😍😍یه چیزایی هست به اسم گناهان کبیره. ترکشون کن، غرزدن، غیبت کردن، حرص طمع، اینها، جلوی اجابت دعاهاتو میگیره، پس مراقب باش. غرنزن، همیشه چیزی برای شکرگذاری وجود داره و وقتی کاملا خدارو بشناسی و طبق دستوراتش عمل کنی، جز سلامتی مطلق، و آرامشی وصف نشدنی، نخواهی یافت. موفق باشید. 

وای چقدر سخته. من خواستگارم این رفتارا رو داشت و من واقعا عصبی میشدم.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
اهان اگر حق باشمابوده پس صبرکن ببین چی میشه.شاید داره روی حرفت فکرمیکنه

همش حواسم به گوشیه...همش منتظر زنگ و پیام

ولی قبلا هم همینطور بوده..بیخیال..دلم برای خودم میسوزه

اصلا براش مهم نیستم😭

همش حواسم به گوشیه...همش منتظر زنگ و پیامولی قبلا هم همینطور بوده..بیخیال..دلم برای خودم میسوزهاصلا ...

نه اینطوری فکر نکن. بعضیا مدلشون اینطوریه. من سر همین چیزا خواستگارم ول کرد رفت

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
نه اینطوری فکر نکن. بعضیا مدلشون اینطوریه. من سر همین چیزا خواستگارم ول کرد رفت

اخه چرانباید براش مهم باشه چجوری میتونه یکی دوروز بگذره حتی یه پیام نده حالموبپرسه..

مگه میشه چند روز ؟؟ 

والا پارتنر هر دقیقه میاد و زنگ میزنه بعد دو سال 

بعد شوهر اینجوری؟؟

اگه این چیزا واست مهمه یه تجدید نظر کن تو ازدواجت

دوران عقد‌که بهترین دورانه اینجوری بعدش چی میشه ؟؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
اخه چرانباید براش مهم باشه چجوری میتونه یکی دوروز بگذره حتی یه پیام نده حالموبپرسه..

مهمه اما مدلشون اینطوریه که وقتی ناراحتن میخوان تنها باشن. طرف من که اینطوری بود. حالا شما هم صبر کن ببین چی میشه. میتونی با یه مشاور هم حرف بزنی

مگه میشه چند روز ؟؟ والا پارتنر هر دقیقه میاد و زنگ میزنه بعد دو سال بعد شوهر اینجوری؟؟اگه این چیزا ...

فکرمیکنم مغروره انتظارزیادی داره ازم

شاید میخوادبااین رفتاراش نشون بده ناراحته

بارهاخواستم پیام بدم ولی ندادم ببینم کی خبری میشه ازش😔

مهمه اما مدلشون اینطوریه که وقتی ناراحتن میخوان تنها باشن. طرف من که اینطوری بود. حالا شما هم صبر کن ...

این چه عشقیه که میخوان تنهاباشن😔دلم پوسید..شاید اگ یه پیام میداد وضعیتم این نبود