2777
2789
وای چه خوب،امیدوارم برای منم نتیجه بده:)

حتما نتیجه میده گلم

بعد ی مدتم عادی میشه برات و خودت سمت چیزای قبلی نمیری.

از طرفی سعی میکنی چیزایی ک دوست داری بخوری رو سالمتر بخوری ، مثلا من ماهی یکبار الان کیک میخورم اما با شکر قهوه ای یا عسل درستش میکنم.

بجای آرد سفید آرد سبوس دار استفاده میکنم.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلاح سبک نمیدونم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی من سالاد و سبزی زیاد میخورم........قند رو حذف کردم..........روغن بسیار کم...........تا دوباره باید برم سونوگرافی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
حتما نتیجه میده گلمبعد ی مدتم عادی میشه برات و خودت سمت چیزای قبلی نمیری.از طرفی سعی میکنی چیزایی ک ...

اخه اینجوریم یجوریه..

نمیدونم واقعا،خیلیارو دیدم هرروز خوراکی و سرخ کردنی میخورن هیچیشون نمیشه،اونوقت ما تا اخر عمر باید سالم خوری کنیم؟:)

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
اخه اینجوریم یجوریه..نمیدونم واقعا،خیلیارو دیدم هرروز خوراکی و سرخ کردنی میخورن هیچیشون نمیشه،اونوقت ...

دیگه راهی نیست عزیزم 

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

اصلاح سبک نمیدونم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی من سالاد و سبزی زیاد میخورم........قند رو حذف کردم..........روغن ...

خواب ساعت یازده شب،روزی چهل و پنج دقیقه پیاده روی هم شامل میشه

دیگه راهی نیست عزیزم

من نمیدونم دارم یا نه سونو نرفتم

فقط moon face دارم که میگن بخاطر اختلال هورمونیه،برای همین اصلاح سبکم🤦🏼‍♀️

تو خانوادمون کسی نداره..

برنمیگرده؟🥲وای چه خوب درمان شدی،ازمایش دادی؟؟

چرا رعایت نکنی برمیگرده دکترم همون روزه اول گفت این چیزییه که تا آخر باهاته و هر دکتری بهت بگه درمانشو دارم ۱۰۰ درصد فرار کن ازش چون تو دنیا به عنوان یه بیمارییه لاعلاجه ولی میشه کنترلش کرد و علائمشو قطع کرد.ازمایش هورمونیم اوکی بود و سونوگرافیمم از دوتا کیست یک کیست شده با اندازه کوچک و اینکه پریدم هم منظمه 

حتما نتیجه میده گلمبعد ی مدتم عادی میشه برات و خودت سمت چیزای قبلی نمیری.از طرفی سعی میکنی چیزایی ک ...

آرد سبوس دار از کجا میخری؟؟من غلات صبحانه میخرم با دستگاه پودرش میکنم مثل آرد میشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
من نمیدونم دارم یا نه سونو نرفتمفقط moon face دارم که میگن بخاطر اختلال هورمونیه،برای همین اصلاح سبک ...

فقط همین یه عارضه؟

جوش صورت؟

موهای زائد ضخیم؟

پریود نامنظم؟

ریزش مو؟

چرا رعایت نکنی برمیگرده دکترم همون روزه اول گفت این چیزییه که تا آخر باهاته و هر دکتری بهت بگه درمان ...

چه خوووب،نمیدونم گلی دکتر فلورا تاجیک میگن قابل درمانه ولی فکر کنم تا همیشه باید اصلاح سبک باشیم..

خواب ساعت یازده شب،روزی چهل و پنج دقیقه پیاده روی هم شامل میشه

عزیزم من شبکارم زودتر از 3 نمیتونم بخوابم..ولی باشگاه رو 3ساله مرتب میرم

آرد سبوس دار از کجا میخری؟؟من غلات صبحانه میخرم با دستگاه پودرش میکنم مثل آرد میشه

گندم میخرم آسیاب میکنم عزیزدلم.

فقط همین یه عارضه؟جوش صورت؟موهای زائد ضخیم؟پریود نامنظم؟ریزش مو؟

موهام که وحشتناک ریخت الان اصلا مو نمونده برام

جوش کم

موهای زائد نسبت به قبل زیاد تر شد و تیره تر

پریود منظمه..

اینم بگم بخاطر یه استرس مزمن اینطوری شدم و همچنین بستنیم زیاد میخوردم تو تایمی که استرس داشتم..بعدش اینجوری شدم

صورتمم و چشمم شدید پف داره که خوب نمیشه