2777
2789
من اصلا با شما مستقیم نبودمدر کل میگم. جدا از گرونی خورد و خوراک و پوشاک و هر کوفتیحتی نت . حتی هله ...

شما رفتی تاپیک های منو گشتی گفتی ۳ تومن پول باشگاه میدی 

منو ریپ زدین گفتین گوشت بخر برابچت باشگاه نرو الان میگی مستقیم با شما نبودم ؟ صد البته ک مهم نیست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
الان حرف کساییه که توی نون شب موندن ،نه مرفعین ،بی درد ،کسی که ماهی 3باشگاه بده ماهی 4بار رستوران می ...

دقیقا. خب پس نتیجه میگیریم. چیزای مهم و واجب میدونن

خودم ب شخصه شکر خدا دارم ب اندازه ولی بمیرم ۳ باشگاه نمیدم. نهایت ۱ تومن 

بجاش دو تومن باقی رو آجیل و خورد و خوراک میخرم

اینجا بحث مدیریت بود 

ن شناخت فقیر و مرفه

انشالله خدا کمک کنه به همه. سخته

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما رفتی تاپیک های منو گشتی گفتی ۳ تومن پول باشگاه میدی منو ریپ زدین گفتین گوشت بخر برابچت باشگاه نر ...

من نگفتم ی خانم دیگ گفت. برو بالاتر ببین

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

الان حرف کساییه که توی نون شب موندن ،نه مرفعین ،بی درد ،کسی که ماهی 3باشگاه بده ماهی 4بار رستوران می ...

چرا من هستم ماهی ۳ تومن باشگاه میدم ایشون بامن بودن تاپیک های منو گشتن 

ولی بزور ۱ کیلو گوشت میگیرم اونم فقط برا بچم و خودمون مرغ میخوریم 

ترجیح میدم نخورم ولی به باشگاه بدم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من نگفتم ی خانم دیگ گفت. برو بالاتر ببین

اگ اینطوره معذرت میخام

دقیقا. خب پس نتیجه میگیریم. چیزای مهم و واجب میدوننخودم ب شخصه شکر خدا دارم ب اندازه ولی بمیرم ۳ باش ...

درود به فهم و درکت، من با شما موافقم باشگاه و رستوران رفتن لباس لاکچری و.... همه اینها باید بعد از واجبات اولیه قرار بگیرن 👍👋

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
ای بابا یه مرغ نهایت ۲۰۰میشه ۳میلیون پول باشگاه میدی یه مرغ نمیخری

برو بخون نوشتم مرغ میگیرم گوشت فقط برا پسرم چون هم گرونه و هم بخاطر رژیم من و فشار خون همسرم گوشت سفید میخوریم و اولویت من باشگاهمه ن خوردن مشکل داری شما؟ 

چرا من هستم ماهی ۳ تومن باشگاه میدم ایشون بامن بودن تاپیک های منو گشتن ولی بزور ۱ کیلو گوشت میگیرم ا ...

اوکی ،البته نظر من کلی بود نه شخص خاصی ، و هرکس نظرش برای بقیه باید محترم باشه ، نوع نگرش هر کس به زندگی  با دیگران متفاوته

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
چه ربطی داره ؟؟؟ شما بیای پز بدی من هر روز گوشت میخورم بعد به بقیه میگی کمکش کنن ؟ چقدر عجیبی

من پز دادم؟قصدم این بود بگم بره بخره ببخشید که بقیشو نخوندم اومدین مثل جنگجویان سامورایی بهم حمله کردین...

این خانم به خاطر نداشتن توان مالی وگرونی گفته بود نه ورزش

منم تواین تاپیک درمورد ورزش کردنم چیزی نگفتن شما تاپیک های منو نگاه کردین گفتین ۳ تومن پول باشگاه میدین؟ کار درستیه؟ 

خوب تاپیک گذاشتین که دیده بشه

تاپیک های کاربری من بخودم مربوطه اونو دیشب گزاشتم 

اینکه بقیه انقدر بیکارن ک میرن میگردن ببینن من چی گزاشتم دیگ مشکل من نیست 

بقیه هم اعتراض نکردن به تاپیک من فقط شما بودین این موضوعو مطرح کردین و خواستم بگم بله زندگی شخصیمه دوست دارم به یچیزا پول بدم درحالی ک به چیز دیگ ندم