2777
2789
وا من کجا دل شکستم حالت خوب نیست؟ بره فروشگاه بخره گوشت چرخ کرده ما هم گوشت چرخ کرده از فروشگاه میخر ...

عزیزم ایشون نگفتن که گوشت چرخ‌کرده پیدا نمیکنن که شما میگی از فروشگاه بخره!!!! 

میگه وسعم نمی‌رسه ، خیلی سخته درک کردن این موضوع؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بره فروشگاه بخره ما هم والا از فروشگاه میخریم خود من امروز فقط 600 هزار دادم به دارو دیگه اینجا ن ...

لابد داشتی ۶۰۰ دادی انشالله بهتر بشین ایشون کلا از وضعیت گرونی شاکین 

شاید مریض بشن اصلا نتونن برن دکتر ک ۶۰۰ هم خرج کنن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ای بابا یه مرغ نهایت ۲۰۰میشه ۳میلیون پول باشگاه میدی یه مرغ نمیخری

وابخودم مربوطه

اره 

دوست دارم برم باشگاه ولی نخورم مشکل داری؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ای بابا یه مرغ نهایت ۲۰۰میشه ۳میلیون پول باشگاه میدی یه مرغ نمیخری

والا بخدا موندم چجوریه

آخه آدم روزی ۵۰ هم بزاره کنار ماهی ۱۵۰۰ میتونه دو کیلو گوشت و ی مرغ بخره

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

خب ایشون چطور میتونه مرغ کیلویی 90 تومن بخره؟بعضیا همینم ندارن با نالیدن چیزی درست نشده

ایشونم نمیخاد چیزی درست کنه چون نمیشه 

داره اینجا دردو دل میکنه مشکلتون چیه؟ 

لابد داشتی ۶۰۰ دادی انشالله بهتر بشین ایشون کلا از وضعیت گرونی شاکین شاید مریض بشن اصلا نتونن برن دک ...

نه من که پولدار نیستم ته حسابم 2500 بود که خریدم تازه پول آزمایشم باید میدادم شما دلت میسوزه شماره کارت بگیر براش پول بزن بره گوشت چرخ کرده بخره بجای دعوا با من

نه من که پولدار نیستم ته حسابم 2500 بود که خریدم تازه پول آزمایشم باید میدادم شما دلت میسوزه شماره ک ...

خودمم محتاجم کاش اونقدر داشتم کمک کنم اره حداقل میتونم باهاش همدردی کنم عین شما گستاخو سنگدل نیستم نمک رو زخم مردم بپاشم 

دقیقااا من برا پسرمون میخریم خودمون نمیخوریم مثلا مرغ میزارم تو خورش برا پسرم دوتیکه گوشت گوشتو میدم ...

نمونه مادر فداکار👋👋👋

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن