2777
2789
من پز دادم؟قصدم این بود بگم بره بخره ببخشید که بقیشو نخوندم اومدین مثل جنگجویان سامورایی بهم حمله کر ...

نمی‌دونم عزیزم قصد ناراحت کردن شما رو ندارم که 

ولی فکر کن یکی تاپیک زده پول گوشت ندارم بعد یکی بگه من هر هفته گوشت درست میکنم 

خب درست نیست دیگه گلم 

نمی‌دونم عزیزم قصد ناراحت کردن شما رو ندارم که ولی فکر کن یکی تاپیک زده پول گوشت ندارم بعد یکی بگه م ...

میشه ول کنین؟آقا من بشینم گلریزان کنم برای ایشون سه کیلو گوشت چرخ کرده بخرم ول میکنین؟برید به درد دلتون برسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه ول کنین؟آقا من بشینم گلریزان کنم برای ایشون سه کیلو گوشت چرخ کرده بخرم ول میکنین؟برید به درد دل ...

واقعا که ؟ من دارم با آرامش و مهربونی باهات حرف میزنم قانع بشی ، بدتر حرف خودتو میزنی 

سه کیلو گوشت بدرد خودت میخوره ، این خانمم محتاج امثال تو نیست 

خودت بدرد خودت برس 

خدا به داد اطرافیانت برسه 

بی اعصاب !!!

واقعا که ؟ من دارم با آرامش و مهربونی باهات حرف میزنم قانع بشی ، بدتر حرف خودتو میزنی سه کیلو گوشت ب ...

شمایید حمله میکنین الان میگی اعصاب نداری؟خیلی حوصله دارید بجنگید بجای اینا شماره کارت گرفته بودین امشب کباب درست کرده بود