2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم محتاجم کاش اونقدر داشتم کمک کنم اره حداقل میتونم باهاش همدردی کنم عین شما گستاخو سنگدل نیستم ن ...

شما ماشالله وضعت خوبه ماهی ۳ ب باشگاه میدی 

بخاطر کم‌خونی پسرت  حداقل ی کیلو گوشت بخر

من با چشمم دیدم زنایی ک از شکم میزنن و ب لباس و قر و فر میرسن

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

حالت کلا خوب نیست واقعا برو برو قرصاتو بخور

توهین نکن 

هرچقدرم حرف بزنی جوابتو نمیدم 

چون ابلهی 👋

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
روزی فقط ۵۰ هزار هم بزاری کنار سر ماه ۱۵۰۰ میتونی دو کیلو بخری

باید اون 50تومن باشه که بزاره ،بنده خدا

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
ایشونم نمیخاد چیزی درست کنه چون نمیشه داره اینجا دردو دل میکنه مشکلتون چیه؟

اولا من نفهمیدم که ایشون نداره دوما بگه به من چه چرا با من دعوا میکنین یه بار گفتم هر هفته شما بیاید با من دعوا کنین تو نمیفهمی؟خانم فهمیده خیلی دلت میسوزه کمکش کن 275 تومن یه بسته گوشت چرخ کرده بخره به بچه هاش قلقلی گوشت بده نه مرغ...

شما ماشالله وضعت خوبه ماهی ۳ ب باشگاه میدی بخاطر کم‌خونی پسرت حداقل ی کیلو گوشت بخرمن با چشمم دیدم ...

اره میدم تو چرا میسوزی؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اره میدم تو چرا میسوزی؟

نمیسوزم. اینجا الکی ناله میکنن نداریم

تا پارسال تاتی جون  چقدر مردم و خر فرض کرد و چقد پول قاپید

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

باید اون 50تومن باشه که بزاره ،بنده خدا

کسی ک ماهی ۳ باشگاه بده ماهی ۵۰ پول دو تا پفکشه

همین نت هم ماهی ۵۰۰ پولشه

آدم بخاد مدیریت کنه میتونه

نمیسوزم. اینجا الکی ناله میکنن نداریمتا پارسال تاتی جون چقدر مردم و خر فرض کرد و چقد پول قاپید

هروقت شماره کارت گزاشتن بعد جولوشونو بگیرین

شیوه زندگی هرکسی بخودش مربوطه 

شمام برو پیاممو بخون نگفتم مرغم نمیخریم 

گفتم گوشت برا پسرم میخریم فقط 

جدا از گرونی 

همسرم فشار خون و چربی شدید داره فقط گوشت سفید مصرف کنه 

منم همیشه رژیمم و سینه مرغ میخورم 

پسرمم اصلا گوشت نمیخوره بزور اونم فهمیدیم کم خونی داره براش گرفتیم صد البته گرونی هم بی تاثیر نیست 

ولی دیگ این شیوه زندگی ماست به کسی مربوط نیست

هروقت شماره کارت گزاشتن بعد جولوشونو بگیرینشیوه زندگی هرکسی بخودش مربوطه شمام برو پیاممو بخون نگفتم ...

من اصلا با شما مستقیم نبودم

در کل میگم. جدا از گرونی خورد و خوراک و پوشاک و هر کوفتی

حتی نت . حتی هله هوله هایی ک میخوریم گرونه پول میخاد

میشه آدم با روزی ۱۰۰ یا ۵۰ هم کنار بیاد و مدیریت کنه

پیشنهاد دادم 

در کل مهم نیس. 

کسی ک ماهی ۳ باشگاه بده ماهی ۵۰ پول دو تا پفکشههمین نت هم ماهی ۵۰۰ پولشهآدم بخاد مدیریت کنه میتونه

الان حرف کساییه که توی نون شب موندن ،نه مرفعین ،بی درد ،کسی که ماهی 3باشگاه بده ماهی 4بار رستوران می‌ره ،دنبال یک کیلو گوشت نیست

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
عزیزم ایشون نگفتن که گوشت چرخ‌کرده پیدا نمیکنن که شما میگی از فروشگاه بخره!!!! میگه وسعم نمی‌رسه ، خ ...

👍

واقعا😔