2777
2789
عنوان

پیام هاتونو شوهرم میخونه درمورد مادرشوهرمه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 95 پست
من تا الان یه قاشق خونه ی مادرهمسرم تکون ندادم مهمون میرم مهمون میام

خوش به حالت

من سعی میکنم زود زود نرم و وقتی دعوت کرد بدم اما بازم اگه عروسا کار نکنن زیااااااد زنگ میزنه و فحش میده

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بقیش اینکه من خیلی ناراحت شدم گفتم خب چرا مارو دعوت نکرده میگه پام درد میکرد میگم خب الان مگه درد ...

حرفت درسته دلیلشم اینه انقدر که میریم براشون عادی شده الانم چون ترسیده بعدا حرف بشه. گفته امروز برید. انگار ما  به کلاس اونا نمیاییم.  اتفاقا کمتر برو.  تا دعوتت. کنن البته امروز رو برو بعدا نگن حسودی میکنه ولی از این به بعد تا دعوتت نکردن نرو. رفتیم یه سر بزن بلند شو واسه وعده نمون

به نظرم سخت نگیر و از دیگران توقع نکن حالا دعوت هم نکرد چه اتفاقی افتاد؟ سر چیزهای الکی خودت رو ناراحت نکن والا منم شاغلم دلم نمیخواد هیچ جا برم آنقدر که خستم مگر خونه مادر خودم که نخوام دیگه کمک بدم 🫠آخه مادرهمسرم سنش بالاست برم خونش همه چیز:گردن خودم میوفته 🤣🤣🤣🤣

قصیه این هست که بعصی مواقع اونها رو با ما دعوت مینه و کاهی هم ما رو با اونها و گاهی هم جمی.ایا اشتبا ...

عزیزم من اشکالی نمیبینم چون بالاخره دعوتتون میکنه ،واینکه گفته پاش درد میکنه برا اینه که جمعیت کمتر خب ریخت وپاش کمتره ومدیریتش راحتره به دل نگیر 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

خوش به حالتمن سعی میکنم زود زود نرم و وقتی دعوت کرد بدم اما بازم اگه عروسا کار نکنن زیااااااد زنگ می ...

فحش بده ؟

فحش ؟

فحش میداد که اسمشون میشد مادرشوهر سابق 🤨

مادرهمسر من موقع ناراحتی و عصبانیت ذکر میگه . تا حالا دهنش به صدای بلند و کلمه ی زشت باز نشده ، برای هیچکس

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

فحش بده ؟فحش ؟فحش میداد که اسمشون میشد مادرشوهر سابق 🤨مادرهمسر من موقع ناراحتی و عصبانیت ذکر میگه . ...

چه کنم خواهر

شوهرم خوبه به خوبی اون تحمل میکنم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

خب خودتم میگی شما بیشتر ارتباط دارید اونا رو الاحساب دعوت کرده یا شما خودمونی تره جدا دعوت کرده کارشم کمتر ،حدیث داریم حتی اگر کسی اذیت کرد زیاد پیش خودت بزرگش نکن ،اگر خیلی چیزا رو نادیده نگیرید زندگی تیره و تار میشه .

هر چیزی جای خود داره با شما راحت تره گفته جدا تازه شما رو خواسته وی آی پی دعوت کنه بد😁

باهم دیگه مشکل ندارید با برادر شوهر وجاریا که گفته باهم نیاید

نه بخداااا این کلن مارو جدا میگه

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

اسی شاید هم خواسته مهمونی ها رو جم و جور وکم جمعیت بده که اذیت نشه شایدم با اونا رو در وایسی داره چون کمتر میان خواسته بیشتر بهشون برسه وخوب پذیرایی کنه ازشون من باشم دیگه جمعی مهمونی نمی‌دم منم مهمونی رو ذوج وفرد میکنم همه رو باهم نمیگم بیان 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

وقتی شما همیشه در دسترس هستی و بیشتر رفت و آمد می کنی متاسفانه با شما راحت برخورد می کنند تجربه ثابت کرده عروس هایی که با دعوت میرن خونه مادرشوهر و خودشون را می گیرند بیشتر احترام بهشون میزارن اما امان از عروس های خوب .... هر کاری دلشون می خواد می کنند و بعد میگن ما با شما راحتیم . از همین امروز مثل اون دو تا جاریت رفتار کن ببین چه احترامی بهت میزارن . واقعا چرا برای اون دو تا پا درد ندارند و غذای بیرون سفارش میدن و فقط شما اضافی هستی ؟؟؟؟

به نظرم سخت نگیر و از دیگران توقع نکن حالا دعوت هم نکرد چه اتفاقی افتاد؟ سر چیزهای الکی خودت رو نارا ...

بخدا ناراحت نشدم شوهرم میگه کارش اشتباه نبوده یقرآن منم شاغلم دکتر میبرمشون هرکار دارن میکنم الان من غریبم منو همیشه تک دعوت میکنن انگار از ما بدشون میاد 

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

اسی شاید هم خواسته مهمونی ها رو جم و جور وکم جمعیت بده که اذیت نشه شایدم با اونا رو در وایسی داره چو ...

آخه ما دونفریم غذاهم از بیرون بود برا ما دوتا فقط؟؟

چه کنم خواهرشوهرم خوبه به خوبی اون تحمل میکنم

تورو خدا بگو کار مادر همسرم اشتباه بوده یا نه شوهرم میگه کارش اشتباه نبوده و منو مقصر میدونه من همیشه همه رو باهم دعوت کردم