2777
2789

۲۶ سالمه به زور میگن با یکی که ۱۲ سال ازت بزرگتره ازدواج کن یا یه خواستگاری داشتم مطلقه بود میگفتن با اون ازدواج کن یا یه پسره بود به شدت زشت ولی پولدار میگفتن با اون ازدواج کن یعنی بت روان من خیلی بازی کردن خدا میدونه چقدر غصه خوردم اگه تا حالا خواستگار درست حسابی هم ندارم باعث شون خودشون هست اخر سر مادرم رو زدم من خواستگار رو گفتم سن اش زیاد هست نه خواستگار که زنگ زده بود این گفته بود بیاین جلوی پدرم و برادرهام زدم تا حساب دستشون بیاد خجالت نمیکش ادم با یکی فوقش ۸ سال فاصله ی سنی باید داشته باشه هعی من هرچی میگم لج میکن اعصاب ام رو بهم میریزه خسته شدم اززندگی بدجور با اینده ام بازی کردن 

مادرت رو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینم عین بچه باهام رفتار میکنن‌ افتادم ب فکر دعا یکی‌فق منو‌ بگیره ببره دارم عذاب‌میکشمم

با اینده ی من بازی کردن با کارهاشون یعنی ازدواج من رو فقط معجزه میتونه درست کنه با کارهایی که این ها کردن ازدواج برام مهم نیست فقط کاری به کار من نداشته باشن

مادرت رو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره زدم ادم باید حرف حالیش بشه من رو بی ارزش کرده دخترخاله ام ۲۷ سالش هست با یه بچه جدا شده رفته با یه پسر مجرد با فاصله ی سنی ۷ یا ۸ سال ازدواج کرده بعد این ها میخوان من که مجرد هستم رو بدن به مطلقه من رو انقدر بی ارزش کردن 

یعنی چی زدم ! 😐😐😐😐

وقتی خانواده ات بریزن سرت و قرار ازدواج اجباری بزارن و حرف حالیشون نشه تو هم اینکارو میکنی هزار بار گفتم ولی لج میکردروانی ام کردن زندگیم رو جهنم کردن اجازه نمیدم اینده ام رو هم جهنم کنن 

کارخوبی نکردی زدی حلالید بطلب ولی عاشقتم ک زیر بار حرفشون نمیریمن شوهرم موقعیتش عالیه ولی ۱۳سال ازم ...

منم بخاطر حرف خانوادم که شغلش خوبه و موقعیت خوبی داره آدم خوبیه ازدواج کردم زندگیم بد نیست اما خیلی غصه میخورم فک میکنن بابامه گاهی ازش متنفرمیشم بخاطر همین حرف بقیه

اره زدم ادم باید حرف حالیش بشه من رو بی ارزش کرده دخترخاله ام ۲۷ سالش هست با یه بچه جدا شده رفته با ...

اشتباه کردی

خیلی حرفای بدتری تو‌ذهنم بود که بهت بگم ولی نیازی نمیبینم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
کارخوبی نکردی زدی حلالید بطلب ولی عاشقتم ک زیر بار حرفشون نمیریمن شوهرم موقعیتش عالیه ولی ۱۳سال ازم ...

ببین من رو روانی ام کردن خسته شدم مگه این عقل نداره خسته ام کردن باعث خواستگارهای بدم کارهایی هست که این ها کردن و مردم میترسن نزدیک بشن من اصلا به ازدواج فکر نمیکنم بچگی ام رو جوونی ام رو نابود کردن نمیتونم تحمل کنم اینده ام رو هم نابود کنن