2777
2789
عنوان

بیشتر از یک دکتر تخصص دارم تو لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 103 پست
زنوور اشتهارو کور میکنه یعنی؟؟

اسلیم می اشتها رو کم میکنه

زنوور سنگم بخوری دفع میکنی 

ببخشید ببخشید من زنوور میخوردن میرفتم سرویس قشنگ چربی دفع میکردم

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️  متاهل و متعهد آقایون درخواست ندن و توی تایپک های من شرکت نکنن با تشکر مرسی اه 

خیلی دوست دارم یه رژیم شوک بگیرم ولی می‌ترسم واسه موهام یه مدت ریزش داشت با لیتو بزور خوبش کردم میتر ...

ویتامین زینک ای دی ب سی هرچی هست بخر بخور

به موهات روغن بمال 

من تو رژیم برعکس موهام رشد میکنی میدونی چرا چون هرچی ویتامین که بخواد بدنم با همون قرص های ویتامین بهش میدم 

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️  متاهل و متعهد آقایون درخواست ندن و توی تایپک های من شرکت نکنن با تشکر مرسی اه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من الان رژیمم و باشگاه هم یک روز در میان ۱ ساعت میرمپیاده روی و رقص توی خونه هم انجام میدموزنم ۷۶ قد ...

اگه میخوای لاغر باربی باشه بین ۵۵ تا ۶۰ اگه میخوایی توپر باشی بین ۵۸ نهایتن ۶۲)

پایین تر از ۵۵ استخون میشی بالای ۶۲ حدودن چاق

بهترین همون ۶۰ 

من رژیم گرفتم کالری شمار میکنم ت ۱۵ روز ۴ کیلو کم کردم ورزش هم میکنم کمتر ۱۰۰۰ کالری میخورم

افرین چون ورزش میکنی عضله سازی میشه 

ویتامین زینک ای دی ب سی هرچی هست بخر بخوربه موهات روغن بمال من تو رژیم برعکس موهام رشد میکنی میدونی ...

چشم ممنونم قربونت برم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

رژیمت چجوریه یه توضیحی بده تا بنا به اون رژیم بگیرم

من با یه شوک شروع کردم رژیم جنرال موتورز

بعد مزاجم شناختم نسبت به مزاجم لاغر میکنم

یروز انقدر از دکتر رفتن از قرص خسته شدم و برای همیشه اراده کردم

روزی نیم ساعت پیاده روی برای شروع 

حذف ناهار

شام شیر و دارچین 

روغن حذف

قندیجات حذف

ماساژ با زوغن سیاهدانه

عرقیجات

پودر ها جوانه ها

من هزارتا کار کردم ولی اول ریشه یابی کردم

من دوتا مشکل داشتم یکی ریزه خواری بد یکی مزاجم 

بعد درمان اینا تحول اصلی شد

من خیره سرم قنده مصنوعی رو حذف کردن،اما ۱ روز در میان،۱ لیوان دلستر میوه‌ای نیخورم😪

برو سه قوطی بخر همزمان باهم بخور بعدش بعد ۱ هفته بکنش یه لیوان بعد ۳ هفته بکنش نصف لیوان بعد ۵ هفته کمترش کن کمترش کن

بجاش از صبح تا شب  اب بخور 

یه قوطی دولیتری پرکن هروقت دلستر خواستی بخور بعد دیگه نمیخوری

من ۵۰ روزه فستینگم. ۳ کیلو کم کردم. بدونه ورزش بنظرتون تا عید ۶ تا دیگه میتونم کم کنم؟؟ و حلواشکری ق ...

حتما اگه دقیق رعایت کنید حتی بیشترم کم میکنید

روزی نیم ساعت ورزش دوبرابر میکنه اثرش رو

حلوا شکری بله 

زنوور همون ونوستات نیست ؟که چربی غذا رو دفع میکنی ؟

نه فک نکنم ولی همراه با زنوور حتما حتما حتما حتما مولتی ویتامین باید بخوری

افسردگی و اضطراب به احتمال خیلی زیاد دارمنرفتم دکتر و دارو نمیخورم چون داروهای ضددافسردگی بعضیاشون خ ...

عرق بهارنارنج بخور با گلاب بزن صورتت

از عطاری پودر ماء الجبن بگیر هم ارومت میکنه هم لاغر هم هزار تا خواص

وای خدا ازش نگذره اخه با چ نیتی بچتو سقط کردمن اصلاشیرینیجات نمیخورم فقط میوه زیاد میخوردم میگن ک می ...

نقشه همسر قبلی شوهرم بود🙂

پروتئین بخور مرغ و گوشت ( جگر نخور ماهی هم نخور)

آب انار بخور خوبه 

چطور سیب باعث سقط شد؟

من همه چیم سالم بود اهل خرافات نیستم ولی بعد خوردن اون سیب خونریزیم شروع شد 🙂

ایشونم از طرف یکی دیگه بهم داده بود

من از سیب متنفرم ولی بعد که اون سیب رو بهم داد دستم بهش خورد انگار یکی مجبورم کرد بخور ویار سیبم نداشتم 

نقشه همسر قبلی شوهرم بود🙂پروتئین بخور مرغ و گوشت ( جگر نخور ماهی هم نخور)آب انار بخور خوبه

چرا ماهی نخورم

یاخدا چ بدجنس

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن