2777
2789
عنوان

بیشتر از یک دکتر تخصص دارم تو لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 104 پست
کم غذا خوردن مهم نیست چی خوردن مهمه شما یه روز از صبح تا شب یادادشت کن هرچی خوردی بعد بزن تو نت ببین ...

افسردگی و اضطراب به احتمال خیلی زیاد دارم

نرفتم دکتر و دارو نمیخورم چون داروهای ضددافسردگی بعضیاشون خیلی اشتها رو زیاد میکنن

خب اینو ک میدونم نباید اندازه دونفر بخوریولی اندازه مجاز کالری و خوراکی هایی ک تو بارداری مضر نباشه ...

هرچی غیر طبیعی رو بریز دور روغن فقط روغن زیتون 

صبح ها یه لیوان دمنوش زنجبیل بخور همه برای حاملگیت خوبه هم لاغری 

دارچین اصلا باشه خوراکت تو همه چی بریز 

برنج و ماکرانی قهوه ای بخور 

اصلا شکلات شیرینی نخوری اگه هوس کردی شکلات تلخ بالای ۸۰٪ بخور 

قند حذف خرما هم برای نی نی خوشگلت خوبه هم خودت 

حداقل روی نیم ساعت پیاده روی کن

ناهار حذف کن 

میوه بخور تا میتونی وای که چقدر بچه رو خوشگل میکنه 

قهوه بخور ولی روی دولیوان ( بیشتر نه کافئین زیاد برای جنین ضرر داره) 

ویارت به ترشی رفت نرو سمت لواشک برو آبلیمو

اگه ویارت سمت شیرینی رفت نرو سمت کیک برو سمت خرما 

شیرینی خواستی بخوری شیرینی گردویی و نارگیلی کالریش از همه کمتره

قبل هروعده غذاییت سه لیوان آب بخور بزورم شده بخور 

مثلا اگه مهمونی رفتی یا رستوران همون اول نصف بشقابت خالی کن من شاید باورت نشه همیشه چه مهمونی چه رستوران یه بسته کاهو همراهمه 

نوشابه نخور حتی رژیمی

سویق بخور هم حاملگی خوبه هم سیرت میکنه

به عنوان خوراکی ژله رژیمی بخور 

( هرکی هرچی داد نخور حتی نزدیک ترین آدما این ربطی به لاغری نداره من خودم بچم همینطوری سقط شد یکی توی یه مجلس بهم سیب داد بعد.....)

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️  متاهل و متعهد آقایون درخواست ندن و توی تایپک های من شرکت نکنن با تشکر مرسی اه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اندامم راضیم اما شکم دارم چطوری ابش کنم البته هیچ ورزشی نمیکنم و خیلی هم خوش اشتهام و همینطور ...

برگزیده خدایی پس اگه چاق نمیشی 🤲🏻😅

دستت روی سر همه کسایی میخوان لاغر شن

فقط فقط فقط فقط فقط روغن سیاهدانه اصل شبا بمال شکمت نایلون بکش بخواب ( حاملگی استفاده نکن ) 

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️  متاهل و متعهد آقایون درخواست ندن و توی تایپک های من شرکت نکنن با تشکر مرسی اه 

هرچی غیر طبیعی رو بریز دور روغن فقط روغن زیتون صبح ها یه لیوان دمنوش زنجبیل بخور همه برای حاملگیت خو ...

وای خدا ازش نگذره اخه با چ نیتی بچتو سقط کرد

من اصلاشیرینیجات نمیخورم فقط میوه زیاد میخوردم میگن ک میوه هم قندو بالا میبره و خوب نیست قندم لب مرزه میوه های کم قندو دراوردم میگن سیب و خیار ایناس

دارچین سقط اور نی

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سلامشما که این همه تجربه داری بهترین روش لاغری را چی می دونی؟

بهترین روش یه اراده اس یه بار تصمیم جدیه 

اول یه شوک بده بدنت با رژیم جنرال موتوروز

بهترین روش ورزش حداقل نیم ساعت 

نخوردن ناهار

روزه داری یا همون فستینگ ( بهترین رژیم)

راه حل آخر رو بگو.با چه روشی میشه لاغر کرد

عجله نداشته باش واقعا ها بی شوخی مگه این همه چاقی یه شبه اومد که یه شبه بره

راه اخر تعیین مزاج و درست کردن مزاج

نخوردن ناهار

صبحانه قوی

ازمایش های تیروئید دادن 

ژنتیکت برسی کن 

قندیجات ممنوع چربیجات ممنوع 

شام یه لیوان شیر و دارچین 

روزی نیم ساعت پیاده روی

بعد هر وعده سنگین سرکه سیب

هرچیز غیر طبیعی رو حذف کن

هروقت که گشنت شد معدت ضعف رفت بدون داری چربی میسوزنی پس نخور نه اینکه سریع بریم سراغ یخچال 

درصورت ضعف آب دولیوان پشت سرهم 

روغن دنبه یا زیتون 

مالیدن روغن سیاهدانه به هرجایی که چاقه

بعضی قرصام مثل زنوور و اسلیم می خوبن 

قبل خواب یه لیوان ترکیب عسل و دارچین ناشتا هم همون 

عرقیجات: زیره کرفس نعنا 

گیاهان : زیره تخم کتان و....

انقدر زیاده باید تا اخر عمرم بگم 

ولی اول مزاجت بشناس تا بدونی چیکار کنی 

رژیم فستینگ و کالری زیر هزار تا میخورم ولی وزنم تکون نمیخوره قدم 170وزنم 62 البته زیاد. چیت میکنم

شاید چون لدنت رفته تو قحطی 

یه شوک بده اول رژیم جنرال‌موتورز بعد یه روز بشین هرچی دلت میخواد بخور و دوباره شروع کن 

اول بگو با این همه تجربه آخرش لاعر شدی یا نه؟!

اول که بله 

ولی با هزار با شکست و یه کول بار تجربه برای همین تایپک زدم چون دلم نمیخواد ضرر هایی که من اشتباهن به بدنم زدم زو بقیه بزنن و از تحربم استفاده کنن

ممنونم عزیزم خیلی مفید بود واقعا 🫶🏻پیاده روی نیم ساعته واسه ورزش خوبه ؟

اگه مثل من تنبلی بدنت رو گول بزن برنامه قدم شمار نصب کن 

بعد از ۵۰۰ قدم شروع کن دوهفته ۵۰۰ باز ۱۰۰۰ تا بکنش بعد سه هفته ۱۵۰۰ تا باز بعد ۴هفته ۲۵۰۰ تا نیم ساعت از وقتت هم نمیگره یروز به خودت میایی میبنی عع دارم روزی ۱۰۰۰۰۰۰ قدم میرم بدون اینکه اذیت بشم 💚

چطوری پهلوهام آب کنم

پهلو اگه اراده داری ۲۰ تا شنا صبح ۲۰ تا شب ۲۰ تا ظهر

نداری کمربند ویبراتپری بخر

معجزه روغن سیاهدانه اصل شب بزن ماساژم بدم نایلون بزار بخواب 

گن از صبح تا شب گن ببند

ماساژ با یخ 

چربی مضر نخور

قندیجات نخور

من دلم میخواد برم بوتاکس معده کنمجوابه؟۱۰ کیلو کم کنم عالیه

برای ۱۰ کیلو بوتاکس اصلا چرا انقدر هزینه میدونی بخوای نخوای چقدر عوارض داره 

میدونی چند نفر مردن سر این کارا 

اصلاح کن زندگیت رو با لذت لاغر شو و سلامت بمون 

من هم رژیم میگیرم هم پیاده روی میکنم منتها گرسنگی اذیتم میکنه بعضی وقتا چکار کنم اشتهام کمتر بشه؟

اگه اهل قرصی اسلیم می

اگه اهل عرقیجاتی زیره کرفس نعنا

اگه اهل پودری پودر ساهدانه رازیانه زیره کتان

اگه اهل دمنوشی چای سبز قهوه 

من خودم کم هزینه ترین کارو میکنیم یه قوطی نوشابه دولیتری بردار پر اب کن با وند قطره گلاب ابلیمو دلخواه گشنت شد انقدر بخور تا مثل من چشات بزنه بیرون 😅

درصورت ضعف شدید خرما بخور

خدا خیرت بده.من رژیم گرفتم لا برنانه کرفس،انا هیچ امیدی ندارم.ورزشم نمیکنم.روزی ۱۳۰۹ کالری میخورم.وا ...

حتی غیر ممکن هم توش یه ممکنه

اصلا بنظر من آدم انقدر قدرت داره میتونه دنیا رو نابود کنه یا گلستان حالا لاغری که چیزی نیست

اول مزاجت بشناس

یه مدت هیچ جا نرو 

سالم بخور

بدنت نرفته باشه تو قحطی اگه با رژیم و ورزش روزی حداقل ۴۰۰ گرم کم نمیکنی یعنی تو قطحی پس رژیم جنرال‌موتورز بگیر بعد یروز اندازه ترکیدن بخور