2777
2789
عنوان

اگه عمل نشه باید پاهاش قطع بشه

52 بازدید | 7 پست

کارگر مامانم اینا افغانی هست و سرطان داره 

بیمارستان دولتی میگه باید بره نوبت خصوصیم بالای صد میلیون هزینه داره 

بیمارستان یا دکتری می‌شناسیم که حداقل یا هزینه کمتر انجام بده 

دکتر گفته عمل نشه پاس باید قطع بشه 

من خودم در حد بیست سی تومن گذاشتم کنار ولی واقعا بیشتر نمیتونم 

میشه کسی که آشنا پزشک داره یا راه معرفی به خیر می‌شناسه راهنماییم کنه 

بره کشور خودش با دفترچه بیمه ی خودش با هزینه ی کمتر عمل کنه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من اصلا بنده خدا رو ندیدم ولی مامانم پیگیر کاراشه

ولی واقعا ظلمه راه نجات داره ولی چون هزینه نداره یا مثلاً بیمارستان دولتی می‌بره تو نوبت پاههاش قطع بشه

بهش فکر میکنم دیوونه میشم بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به نژادش نداره ما ایرانی هستیم پسر داییم انقدر تو نوبت پیوند ریه مونده بنده خدا فوت شد سه تا بچه یتیم موند ازش😕 

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

مدد کاری رفتم میگن اول باید نمونه برداری بشه 

دکتر برای اینکه زودتر انجام بده ۱۵ میلیون خواسته

من خودم یه مبلغی کنار گذاشتم ولی بدم نمونه برداری واس عملش چیکار کنم؟؟؟؟

ربطی به نژادش نداره ما ایرانی هستیم پسر داییم انقدر تو نوبت پیوند ریه مونده بنده خدا فوت شد سه تا بچ ...

دقیقا امام خمینی گفته که حداقل یک سال باید تو نوبت عمل باشه و ابن بیماریش خیلی پیشرفت کرده

دقیقا امام خمینی گفته که حداقل یک سال باید تو نوبت عمل باشه و ابن بیماریش خیلی پیشرفت کرده

ببرید استانا یا شهرای دیگه اگه میشه خانواده پسرداییم شرایط جابه جایششو نداشتن اتفاقا تو همین بیمارستان امام خمینی تهرانم فوت شد طفلک

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H