؟ مامان من هر چیزی که واسع جهیزیه خواهرم نداده را برای منم حاضر نیس بده در حالیکه نیازه و استدلالش اینه که به خواهرت ندادم و هر چی به اون دادم به تو هم میدم. مثلا میگم سرخ کن بدون روغن، ساعت دیواری، چند تا وسیله دکوری، ماشین ظرفشویی. میگه اینا را به خواهرت ندادم
وقتی پسر ها از خانوادشون توقع خونه و ماشین و... دارن یه جهیزیه در مقابلش اصلا به چشم نمیاد
پسرا وظیفشونه ک همچی برای همسر ایندشون مهیا کنن یا در کنار همسر ایندشون خونه زندگیشونو بسازن یا اینکه از قبل همه چیو تهیه کرده باشن اینجوری حتی خانومی ک وارد زندگیشون میشه هم دیگه سلیقه ایی میشه!!!اولی میره یه زن کم توقع بگیره دومی میره یه زنی میگیره ک کمک حالش باشه و یا در سطحش باشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینکه چیزی نیست برای خواهر بزرگار من چیزهایی دادند که برای من که خواهر کوچیکتر بودم ندادند🥲 همه جه ...
شاید دوران شما وضع مالی شون چندان خوب نبوده...
تو بچه های اول مپکنه بعضی وسایل غیر ضروری زیاد بخرند که ببینن دخترشون ۵ سال از ازدواجش گذشته استفاده نکرده تجربه میشه واسه دختر کوچیکتر غیرضروری هارو حذف میکنند
بابا پس بعد از ازدواج میخواین برای چه هدفی تلاش کنین دقیقا؟ همه چی اماده؟ ما رسم جهیزیه نداریم 8 سال گذشته نه سرخ کن دارم نه ظرفشویی... بدون اینا هم میشه زندگی کرد... بهشت که نیست همه چی اماده باشه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
من برا بچه ایی ک فعلا تو شیکممه خونه تهیه کردم ولی تازمانی ک صلاح ندونم اصلا این موضوع رو بهش نخواهم ...
بهترین کارو کردین👏🏻👏🏻
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
بابا پس بعد از ازدواج میخواین برای چه هدفی تلاش کنین دقیقا؟ همه چی اماده؟ ما رسم جهیزیه نداریم 8 سال ...
بعد از ازدواج برای ظرفشویی تلاش کنن؟😕😂
اینا پایه و لوازم شروع زندگیه. چیزایی که آدم بخواد واسشون
تلاش کنه قطعا باید بزرگتر و ارزشمندتر باشه و الکی وقتشونو
برای این نزارن که تازه لوازم خونه رو کامل کنن