2777
2789
وقتی پسر ها از خانوادشون توقع خونه و ماشین و... دارن یه جهیزیه در مقابلش اصلا به چشم نمیاد

پسرا وظیفشونه ک همچی برای همسر ایندشون مهیا کنن یا در کنار همسر ایندشون خونه زندگیشونو بسازن یا اینکه از قبل همه چیو تهیه کرده باشن اینجوری حتی خانومی ک وارد زندگیشون میشه هم دیگه سلیقه ایی میشه!!!اولی میره یه زن کم توقع بگیره دومی میره یه زنی میگیره ک کمک حالش باشه و یا در سطحش باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا منکه سعیم این بود فقط ضروریاتو بگیریم و خرج اضافی رو دستشون نزارم 

اینا ک نوشتی هیچکدوم جز لوازم واجب نیستن 

اگه وضع مالی خانوادت ضعیف یا معمولیه نباید انتظار داشته باشی 

خودت بخر 

نه فرقی نکرده. اون موقع زمان کرونا بود که خواهرم ازدواج کرد و کلا یه سری کارها را براش نکردن

خواهرم خیلی قبل ازکرونا ازدواج کرد ماشین ظرفشویی خریدیم ، ولی الان گرونیه شما نباید توقع داشته باشین 

اینکه چیزی نیست برای خواهر بزرگار من چیزهایی دادند که برای من که خواهر کوچیکتر بودم ندادند🥲 همه جه ...

شاید دوران شما وضع مالی شون چندان خوب نبوده...

تو بچه های اول مپکنه بعضی وسایل غیر ضروری زیاد بخرند که ببینن دخترشون ۵ سال از ازدواجش گذشته استفاده نکرده تجربه میشه واسه دختر کوچیکتر غیرضروری هارو حذف میکنند

خب اشتباه کردی عزیزمکسی که بچه‌دار میشه نباید فقط به فکر لذت و سرگرمی خودش باشه و قطعا باید آینده او ...

من برا بچه ایی ک فعلا تو شیکممه خونه تهیه کردم ولی تازمانی ک صلاح ندونم اصلا این موضوع رو بهش نخواهم گفت.

بابا پس بعد از ازدواج میخواین برای چه هدفی تلاش کنین دقیقا؟ همه چی اماده؟ ما رسم جهیزیه نداریم 8 سال گذشته نه سرخ کن دارم نه ظرفشویی... بدون اینا هم میشه زندگی کرد... بهشت که نیست همه چی اماده باشه

منظور بنده درست متوجه نشدیدحرفی ندارم

گفتین صاحبخونه بخره دیگه

که میشه داماد

ولی این جزو جهیزیه دختره و ربطی به داماد نداره

وظایف داماد چیزای دیگه ایه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

پس از کی بخوان؟

پدر مادر وظیفشونه دست بچه رو بگیرن کمکشون کنن راحت تر برن سر خونه زندگیشون 

نه اینکه با صدتا ناز و فلان لباس زیرو خلال دندون و چیزایه چرت پرت تزئینی یه زندگی رو بخرن 

چقد درامد دارن مگه؟ 

خودشون در طی اینهمه سال جمع کردن زندگی ساختن بعد یه ماهه باید یه زندگی کامل تجملی رو بخرن برا دختر خانم 🙄

من برا بچه ایی ک فعلا تو شیکممه خونه تهیه کردم ولی تازمانی ک صلاح ندونم اصلا این موضوع رو بهش نخواهم ...

بهترین کارو کردین👏🏻👏🏻

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بنظرم اگر همسرتون خونه مال خودشه بهتره که وسایلتون تکمیل باشه. کاش خودتون شاغل بودین و به خانوادتون کمک میکردین تا کمتر توی فشار باشن، اونام گناهی ندارن الان وسایل خیلی گرونه 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

بابا پس بعد از ازدواج میخواین برای چه هدفی تلاش کنین دقیقا؟ همه چی اماده؟ ما رسم جهیزیه نداریم 8 سال ...

بعد از ازدواج برای ظرفشویی تلاش کنن؟😕😂

اینا پایه و لوازم شروع زندگیه. چیزایی که آدم بخواد واسشون

تلاش کنه قطعا باید بزرگتر و ارزشمندتر باشه و الکی وقتشونو

برای این نزارن که تازه لوازم خونه رو کامل کنن