2777
2789
من از وقتی بچه بودم ماشین ظرفشویی داشتیم اصلا نمیتونم تصور کنم زندگی بدون ظرفشویی چطوره مثل اینه که ...

خب منم وقتی عقد کردم شوهرم یخچال خونه بابام روز باز مرد دید پر میوس بهم گفت مصرف میوتون بالاست بش گفتم بدون میوه نمیتونم زندگی کنم و از اون موقه تا الان یخچال خونم از میوه خالی نمیشه(میدونم الان ب این جملم خرده میگیری ولی خیلی از خانواده ها کلا میوه رو از سبد غذاییشون حذف کردن  از جمله خانواده شوهرم) شماهم میتونین ب همسر ایندت بگی ظرفشویی از واجباته واست ک حتما برات تهیه کنه ن اینکه ب پدرت بگی من ک اینجور بودم البته بهتره این چیزا قبل عقد بحث بشه ...من حتی راجب پوشش لباسم تو خونه هم با همسرم تو جلسه ی خواستگاری مطرح کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما که با پسره ولی گفتیم فقط وسایل ضروری زندگی باشه بقیه اش رو تو طول زندگی با هم می‌خریم شما هم شوهرت رو پر رو نکن چیزهای کوچک رو میشه در کنار هم خرید 

کاش تو اینجا بودی 💔

حالا چي ميشه سرخ كن بدون روغن و يكى دوتا چيزو شوهرت در اينده بخره😐

اونايي ك گفتي واجبات نيستن خب

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

خب دلشون نمیاد تفاوت قائل شن من حق میدم بهشون از نظر من منطقیه البته میدونم آدم با خواهرش این حرفارو نداره ها

اگه مامان بابام به خواهرم بیشتر از من بدن به هیچ عنوان ناراحت و دلخور نمیشم ،شاید این تصور اوناس که خواهرت به دل میگیره

خب منم وقتی عقد کردم شوهرم یخچال خونه بابام روز باز مرد دید پر میوس بهم گفت مصرف میوتون بالاست بش گف ...

بهترین کار کردی احسن به تو خانوم گل

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بنظرم منطقیه نمیخوان تبعض کنن 

سرخ کن ضروری نیست

ماشین ضرفشویی برای دونفر لازم نیست

ساعت دیواری هم اونقدر قیمت نداره که حتما باید جزو جهیزیه باشه لوازم دکوری اصلا و اصلا ضروری نیستن شما از غیر واجبات صحبت میکنی گلم هرکس دیگه جز مادرت بود همین کار رو میکرد

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

از نظر مادرت منطقیه چون نیمخواد فرق بزاره.

ولی من خودم نیمتونم تورور منع کنم

بگم چیزی ک میخوای نبر..

برای اینکه ک خودم ۱۶ سال پیش خریدم

خم ماشین ظرفشویی

و هم فیلیپس یک قاشق روغن اونموقع تازه اومده بود من بردم.

چون پدر من توان مالی داشت جهاز ده تا دختر بده.

شما به توان شون نگاه کن..اگر دارن خب بهتره بدن.

ندارن چشم پوشی کن.

از نظر منم عیدی اوردن و طلا خریدن برای عروس

چیز واجبی نیست ، اما هممون توقع داریم

برامون بخرن و انجام بدن..من درمورد جهزیخ ام همین دیدگاه رو دارم

💕

وقتی پسر ها از خانوادشون توقع خونه و ماشین و... دارن یه جهیزیه در مقابلش اصلا به چشم نمیاد

فقط جهیزیه نیست که پس فردا باردار میشن توقع سیسمونی آنچنانی هم دارن

من از وقتی بچه بودم ماشین ظرفشویی داشتیم اصلا نمیتونم تصور کنم زندگی بدون ظرفشویی چطوره مثل اینه که ...

ظرفشویی اصلا وسیله جدیدی نیست  

اگر یه بار لباس یه نفر رو بشوری  و ظرف کثیف دو نفر هم بشوری اونوقت متوجه  فرقش میشی  و دلیل اینکه ۵۰ سال پیش تو اروپا وآمریکا مناطق مرفه تهران ظرفشویی بود  اما الان تا روستا ها هم رفته  چون یه وسیله برای رفاه بیشتره  نه اینکه واجبات باشه   

صدمه لباس شستن و جارو زدن به بدن هم جای خود داره

شاید دوران شما وضع مالی شون چندان خوب نبوده...تو بچه های اول مپکنه بعضی وسایل غیر ضروری زیاد بخرند ک ...

نه عزیزم جریان فقط تبعیض بود 

خواستن بعدش جبران کنن ولی جبران نمیشه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
ظرفشویی اصلا وسیله جدیدی نیست اگر یه بار لباس یه نفر رو بشوری و ظرف کثیف دو نفر هم بشوری اونوقت مت ...

لباسشویی هم اول فقط پولدارا داشتن بعد الان رسیده به روستاها و مناطق محروم دقیقا مثل ظرفشویی

واسه ظرفم باید آدم سر وا وایسه به دستش اب بخوره خسته بشه مخصوصا اگه مهمان داشته باشه 

به نظر من که کاملا ضروریه خریدش

لباسشویی هم اول فقط پولدارا داشتن بعد الان رسیده به روستاها و مناطق محروم دقیقا مثل ظرفشوییواسه ظرفم ...

اصلا دقیقا مثل ظرفشویی نبود  از خیلی خیلی قدیم تر لباسشویی  جزو وسایل خونه اکثر مردم بود   شما اطلاعاتت کمه ولی خوب نمیخوای کم بیاری 

گفتم دیگه نازپرورده        آخه وایستادن  آب بدست خورون؟!!

چیو با چی مقایسه می‌کنید   آدم پول داشته باشه همه چی میگیره  حتی خدمتکار که نخواد کلا کار خونه کنه