2777
2789
اگه از واجباته زحمتش با خود صاحبخونستو این اوضاع گرونی همین که پدر عروس وسایل ضروری زندگیشون تقبل می ...

خب آخه خود پسر و خانواده پسر هم که گناه نکردن. اونا هم خونه و ماشین خریدن که خیلی خیلی گرون تره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا روم نمیشد ب پدر مادرم بگم پل تو جیبی بدین وقتی کوچیک بودم چ برسه ب جهیزیه

خب اشتباه کردی عزیزم

کسی که بچه‌دار میشه نباید فقط به فکر لذت و سرگرمی خودش باشه و قطعا باید آینده اون بچه و مسئولیتی که پذیرفته هم در نظر بگیره. برای جهیزیه و پول تو جیبی و ... هیچ منتی سر بچه نیس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اگه کسی توانایی خریدشو داره چه عیبی داره واسه بچه اش بخره؟؟

اگه تواناییشو دارند ایرادی نداره بخرند دارندگی و برازندگی ولی اینو جا نندازین که جهیزیه باید کامل باشه و همه وسایل فراهم چون خیلیا فقط درگیر تجملات و چشم و همچشمی میشن یا خیلی از خونواده ها در توانشون نیست 

چون گفتید واجبه از این نظر عرض کردم 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اینکه چیزی نیست 

برای خواهر بزرگار من چیزهایی دادند که برای  من که خواهر کوچیکتر بودم ندادند🥲 همه جهیزیه من و اون نابود شده چن  بار عوض کردیم ولی این از یادم نرفته

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
چقد غیرمنطقی حرف میزنین واقعاگاز و یخچال و لباسشویی هم از واجباته و خیلی چیزای دیگههمشو بگیم داماد ب ...

منظور بنده درست متوجه نشدید

حرفی ندارم

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اگه تواناییشو دارند ایرادی نداره بخرند دارندگی و برازندگی ولی اینو جا نندازین که جهیزیه باید کامل با ...

درسته هرکس باید هرچقدر درتوانشه جهاز بخره

تو این دوران دختراهم باید برن سرکار تا بعضی اقلام و خودشون بخرن یه کمکی بشه برای پدر و مادر

من اخر از همه ازدواج کردم، جالب جهیزیم از اون دو تا خیلی کمتر بود.

تازه پول همونم خودم دادم، چون شاغل بودم.

به خدا هر چی کمتر ببری، خودت راحتتری، آدم حمال مسایل میشه والله.

وسایلی هست که تو یه سال آدم حتی نگاهشون نمیکنه.

من کلا اضافه نخرم و ... با این حال هنوز نه پلو پزم دست زدم نه زودپزم بعد ده سال