2777
2789
عنوان

کسی اینجا بچش تک فرزند هست بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 70 پست

هرکسی باید شرایط خودشو بسنجه دیگه

من شرایطم فعلا مهیا نیست برای دومی.

بچه خیلیییییییی اعصاب میخواد. بعدم یه آدم که حامی باشه، کمک کنه، پول هم خیلیییییی مهمه. اگه این ۳تا رو داری دومی رو بیار

🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم تک فرزندم بنظرم یدونه دیگه بیار دختر هم باشه دیگه بهتر خیلی تنها میشه 😞

جوونیم رفت من اصلا بچگی نکردم از ۱۳ سالگی تو خونه شوهرم امثال شما عزیزم چ درکی داره از همچین چیزی فقط ب فکرخودتونید 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من تک فرزند بودم تا 18 سالگی. تنهام نبودم ی عالمه دخترخالع دختر عمه دارم ولی تو بیشتر مراسما غم داشتم میخوردم زمین کسی نبود بلند کنم یا بره ب مامانم خبر بده یا مثلن یکی دعوا میکرد خواهر برادرش کمکش میکرد غصه میخووردم فک نکنی دختر لوسی هم هستما نه اصلا . ولی همش ته دلم غم داشت بعد 18 سال خدا بهم ی خواهر داد الان چهار سالشه 😑😂 ای خدا .وجودشو شکر 

ولی این که دخترخالمو خواهرش دو سال فاصله دارن خیلی خوبه همیشه حسودیم میشد . بنظرم هروق مایل بود بچع دومتونم بیارید . 

پارسال پسر عمم مراسمش بود اونم تک فرزنده خانومشم . مجلس اصلا ی غمی داشت نمیدونم چجوری بگم 🥲

من ۲۴ سالمه یه دختر ۳ ساله دارم یکی هم اللن باردارم

چون خودم تک فرزند بودم

همیشه میگفتم یا بچه نمیارم یا اگه بیارم دوتا میارم 

من اگه حتی شرایط داشته باشم سومی رو هم میارم

منم مثل شما زوددد ازدواج کردم

ولی راضیم به این زندگی

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شرایطش داری بیار . من یدونه دارم ولی پول ندارم بیارم یکی دیگ

شرایط کجا بود

ن جسمی مونده ن روح روانی

پولم در حد گذروندن زندگی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
جوونیم رفت من اصلا بچگی نکردم از ۱۳ سالگی تو خونه شوهرم امثال شما عزیزم چ درکی داره از همچین چیزی فق ...

گلم چرا قضاوت میکنی شاید دردایی ک من کشیدم از تو بیشتر باشه 💔به هر حال تصمیم با خودته و اختیار با بدن خودته