2777
2789
عنوان

کسی اینجا بچش تک فرزند هست بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 70 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد منیفقط جنسیت بچه هامون متفاوتهمن اینجوری مقاومت کردم: من جدا میشم تو هم برو زن بگیر برات بچه بیا ...

منم همینو ب خودش بارها گفتم من بچه نمیخام دست از سرم بردار میخای منو ول کن برو یکی واست جین جین بچه بیاره مگ من انسان نیستم خسته شدم همش مطابق نظر دیگران

من واقعا راضیم بره ولی بچه نیارم نمیکشم بخدا 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من خودم تک فرزندم

اجتماعی بودن دردی رو دوا نمیکنه

روزی اگر شما نباشید کی توی مشکلات کمک بچتون میکنه؟

من واقعا میترسم از روزی که مامان بابام نباشن

ادم وابسته ای نیستم و اتفاقا خیلی هم روم کار کردن که مستقل بار بیام اما یه جایی توی به سری مسائل واقعا ادم به کمک یکی احتیاج داره

واقعا مامان بابام پیر بشن من نمیدونم چجوری تنهایی باید ازشون مراقبت کنم

یعنی چی بیارین چه پرو😑

مادرش اولی میگفت سن شوهرت بالاس دیگ نمیاره باید بیارین

حالا ب شوهرم میگ این ولت میکنه بگو بیاره

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
چرا خودتو فحش میدی

بخدا خستم 

اخه من چ ب بچه داری اونم دوتا تواان ندارم علاقه ندارم اعصابم ندارم

شرایط کجا بودن جسمی مونده ن روح روانیپولم در حد گذروندن زندگی

منم بچم یدونست خیلیام گفتن و هنوزم که ۴۵ سالمه بازم میگن.میگم همینو بزرگ کنم به یه جایی برسونم هنر کردم.جسما و روحا و مالا تواناییش نداشتم.برا همین میگم یه گوش در یه گوشم دروازه

مادرش اولی میگفت سن شوهرت بالاس دیگ نمیاره باید بیارینحالا ب شوهرم میگ این ولت میکنه بگو بیاره

مگه چندسالشه شوهرت؟

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱

ببین منو خواهرم ۸ سال تفاوت سنی داریم وقتی بچه بودم مامانم کاملا مثه شما فکر می‌کرد و اصلا نمیخواست بچه دوم بیاره اما بابام اصرار کرد منم مثه پسرتون ب شدت اجتماعی بودم و تا ۵ سال پیش رابطمم با خواهرم خوب نیود اما الان واقعا میتونم بگم اگ خواهرم نباشه از افسردگی میمیرم هیچ غریبه ای برای آدم مثه خواهر برادر نمیشه ذهنیت بابامم این بود ک خدایی نکرده اگ روزی پدر مادرم نباشن اقوام تا ی جایی برا آدم زحمت میکشن یا تا ی حدی انجام میدن ی سری کارارو اما اگ ۲ تا باشیم خیلی بدرد هم میخوریم ک همینم شد اگ میخوایی درس بخونی سنی نداری واقعا خیلیا با وجود بچه ادامه تحصیل دادن شاغلم هستن