2777
2789
عنوان

کامانم رو تخت بیمارستان نفرینم کرد

346 بازدید | 30 پست

هروقت نمره هام بالا و خوب باشه عزیز خانوادم

اگه نخوندم میگه کاش میمردی

دارم دوباره کنکور میدم یکی از آزمون های قلمچیمو شرکت نکردم چون از شدت استرس داشتم بالا میاووردم سابقه استرس و افسردگی و حمله عصبی داریم تو خانواده پدرم خودمم دارم قرص میخورم

اومده بود بالاسرم تو بیمارستان نفرینم میکرد  الهی میمردی کاش سقط میشدی کاش نبودی

کاش خودم میکردمت لای خاک

چون رفته به خانوادش گفته دختر من داره برا پزشکی میخونه ک اگه نشم آبروش میره دیگه

سابقه خودکشی نا موفق هم دارم 

کاش نبودم واقعا

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

خانواده سمی اثراتی رو آدم میذاره که هیچی جبرانش نمی کنه هیچی

کاش خدا به مامانم بچه نمیداد

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاخدا به خاطر درس نفرینت کرد؟

اشکال نداره عزیزدلم تو قوی باش انقدر دل به دلشون نده هرکاری ازت میخوان چرا انجام میدی تو که قراره فشار روانی رو داشته باشی حداقل برو سمت چیزی که خودت دوست داری نه بقیه

من تازه ترم یک دانشگاهم تموم شدمامانم هنوز داره سر فرهنگیان قبول نشدن بهم تیکه میندازه :)

بمیرم الهی برات درکت میکنم

عزیزم آروم باش مشکل اصلی خونوادته مادرت بره خودش تلاش کنه درس بخونه و پزشکی بیاره شما چرا باید آرزوهای مادرتو زندگی کنی که بخاژرش پانیک بشی یا خودکشی کنی؟؟؟ 

به مادرت بگو از این به بعد فک کن نفرینت گرفت  و لای کفن خاک کردی تموم شد دیگه اسم درس و مشق و کنکور و پزشکی جلوم نیار خیلی پزشکی دوسداری خودت میخوندی 

کاش خدا به مامانم بچه نمیداد

همین الانم انقد از دستش گریه کردم که دارم می میرم

من بابامم هیچ وقت آدم نبود

مامانم متاسفانه همیشه پشت دستش بازی می کرد

منم با این که همیشه به حرفاشون گوش پادم هیچ وقت از دستم راضی نبودن

من هیچ وقت واسه خودم زندگی نکردم هیچ وقت

یاخدا به خاطر درس نفرینت کرد؟اشکال نداره عزیزدلم تو قوی باش انقدر دل به دلشون نده هرکاری ازت میخوان ...

بخدا من حودم هزار مشکل روانی دارم که حل نشده 

خودم تو تاریک ترین روزای زندگیمم کاش خدا منو بهش نمیداد

بمیرم الهی برات درکت میکنم

ماها خوب حال همو درک می کنیم

ولی همه چیز درست میشه نگران نباش ، تا وقت دتری همه تلاشتو بکن ولی هیچ وقتم بلاهایی که سرت آوردن یادت نره هیچ وقت نبخششون توام تو بدترین روزای زندگیشون بهشون یادآوری کن کی بودن

عزیزم آروم باش مشکل اصلی خونوادته مادرت بره خودش تلاش کنه درس بخونه و پزشکی بیاره شما چرا باید آرزوه ...

من همیشه سعس کردم به حرفای ماانم گوش بدم مه الان پقیحانه وایسه جلوم بگه تو کی به حرفای من گوش دادی

من می خواستم ببخشمشون

ولی هرکاری می کنم نمی تونم تمام وجودم ازشون پر درد و کینه و نفرتا