2777
2789
عنوان

کسی اینجا بچش تک فرزند هست بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 70 پست
واقعا سخته....کلا وقتهای طلایی زندگیتو از دست دادی....من تا ارشدبگیرم...کلی تجربیات جالب داشتم الانم ...

من اصلا بچگی نکردم اصلا

دوماه از ابتدایی گذشته بود ک رفته بودم راهنمایی اذربود ک بزور عروسم کردن ده سال ازم بزرگتر بود هیچ علاقه ای نداشتم و بعدشم بزور بچه

الان شکر خوبیم اما دیگ تحمل ندارم بقیه برام تصمیم بگیرن اونم وقتی خودم هیچ علاقه ای ندارم از نظر روحی و عصبی خیلی بهم ریختم خیلی زود دچار مشکلات زندگی شدم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مثل توامنمیکشمولی دروغ چراناراحتم که دخترم تنهاست، اخه خودمم خواهر ندارم بی خواهری سختهولی نمیکش ...

الان دارم میخونم ترم ۴ ام ب بدبختی میخونم

یا نمیرسم درست تمیز کاری کنم بچه هم ول معطل خونه مامانمه اکثرا یا شام نداریم یا نهار

کلا زندگی دچار تنش شده و از روتین خارج شده

من نیمدونم یه ۵ده چطور میرن رو منبر ک هم بچه داشته باش هم یکی دیگ بیار هم درس بخون هم کلفت خونه باش هم شب سرویس بده اه

هیچ درکی ندارن 

منم نمیارم اصلا و ابدا چرا بخاطر بچه و شوهر خودمو نابود کنم اصلا حاضر نیستم تنهاس ک تنها همه قرار نیست از همه جهت تکمیل باشن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
سنت کمه تلاش کن دیپلمت بگیری اگه نداری بعدش ی رشته قبول بشو دانشگاهسفت و سخت جلوگیری کنشوهرت شاید مج ...

اره میگ تو از کجا میخای بفهمی حاملت میکنم عوضی😭😳

باهاش صحبت کردین که نمیتونین و به هیچ عنوان تواناییشو ندارین؟

اره میگ خب فعلا ن چندسال دیگ

من خودم بچه ندارم ولی تصمیمم اینه کلا یدونه بیش تر نیارم همون روبزرگ کنم و به جایی برسونم برام کافیی ...

خدا منو شناخت دختر نداد وگرنه تمام حسرتام سرش میوردم عمرا میذاشتم زیر ۲۵ اسم ازدواج بیاره

از الان غصه چند سال دیگرو نخور عزیزم.با این اوضاع احوال اقتصادی و محیط زیستی احتمال زیاد خود شوهرت پ ...

ن میدونم ک شوهرم نهایت یک سال دوسال صبرکنه 😭

میترسم خر شم تن بدم قشنگ خودمو بیچاره کنم

بنظرت برم دانشگاهیاکلاس خیاطی و توخونه خیاطی کنم28سالمه دیپلمم

برو خیاطی 

باشگاه

کلاس خط

زبان

تو همه زمینه ها خودتوبکش بالا در حد چند ترم هر کدومو برو

ولی یک کدومو مثلا خیاطی همیشگی برو

درس هم خیلی طول میکشه هم سخته هم اینک تا پارتی و سهمیه هست جایی واسه ما نیست