2777
2789

اون شکستن دل شما بخاطر اینه که یاد بگیری دلت رو بزرگ کنی!!! حسرت زندگی بقیه رو نکشی اون خدایی که به بقیه میده قادره به شما هم بده پس هر وقت بعد این آدم خوشبخت دیدی عوض حسرت خوردن از ته دلت خداروشکر کن اینطوری آدم خوشبختی جذب می‌کنه و با حسرت خوردن فقط دور میشی از خواسته ت،

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
از خوشبختی بقیه خوشحال میشم حتی اگه خودم شرایطم خوب نباشه چون بهم ثابت میشه میتونم شرایطو عوض کنم و ...

تو نمونه یک انسان آگاه هستی

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پقد باید تنگ نظر باشه ادم

تنگ نظری نیست وقتی هر روز شکمت سیر باشه و عکس غذاهای رنگابارنگ و رستورانای لاکچری بزاری این اتفاقا تنگ نظری و خودخواهی شخص هست 

شما فکر کن ۲ تا بچه یتیم داری و هیچی نداری حتی نون شب اون وقت فک و فامیل استوری زندگی لاکچری بزارن بچه هات حسرت بخورن

چرا باید دل بقیه با خوشبختی یه تعداد بشکنه؟

چون تا حالا غرق مشکلات نشدی که وقتی از یکی درمیای یگی دیگه سر درمیاره و در این حین گوشیتو روشن میکنی میبینی اطرافیانت در حال پای کوبی و رقص اند

لطفا چشمتون زندگی مردمو نگیره بدبختا زندگیشون اتیش میگبره و لطفا ب سرنوشت و تصمیماتتون احترام بزارید

کسی توی زندگی کسی نیست تا وقتی که خودشون فریاد نزنن

اون شکستن دل شما بخاطر اینه که یاد بگیری دلت رو بزرگ کنی!!! حسرت زندگی بقیه رو نکشی اون خدایی که به ...

دقیقا

من از خانواده خوبی نیومدم یعنی تو خانواده ای که من بزرگ شدم عشق و محبت وجود نداشت و نداره

پدر و مادر هر کی به فکر خودش بود

همیشه از رابطه های خوب خانوادگی عذاب میکشیدم

تا اینکه خدا برام جبران کرد و همسر و خانواده ی همسر خوب بهم داد هرچند هنوزم ته دلم وقتی رابطه مادر دختری و پدر دختری خوب میبینم آه از ته دل میکشم  اما دیگه پذیرفتم این هم زندگی منه

و برای همه خانواده ها از خدا طلب عشق و آرامش میکنم

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

چون تا حالا غرق مشکلات نشدی که وقتی از یکی درمیای یگی دیگه سر درمیاره و در این حین گوشیتو روشن میکنی ...

مشکلات من مربوط میشه به انتخابات خودم و سعی میکنم راه حل پیدا کنم تا به اون خوشحالی و خوشبختی که مد نظرم هست برسم و اتفاقا خوشحال میشم وقتی یکی احساس خوشبختی داره چون به اون درجه از کامل بودن رسیده که خودش و شرایطش رو‌ قبول کرده

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

نمیدونم استارتر چند سالشه.منم یه زمانی تحت تاثیر تربیت خانوادگی و کم سنی اینطور عقاید داشتم و همش چشمم به داشته های بقیه بود و هی مقایسه و خودخوری و... هی هم زندگی برام تلخ تر میشد!!یه جا خوندم گفته بود وقتی چشمت همش به چایی بقیه است چای خودت سرد میشه!!!!دیدم ای دل غافل!! آنقدر که به زندگی بقیه چشم داشتم از داشته های خودم غافل بودم!! نمیگم الآنم دلم بیشتر نمی‌خواد یا بهتر از خودم ببینم دلم نمی‌خواد! نه!!!ولی خییییلی آروم شدم هر خوشبختی می بینم براش خداروشکر میکنم که اگه من ندارم اون داره!!! زندگیم رو نگاه میکنم تغییر آنچنانی نکرده ولی من خیییلی آروم تر شدم 

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
تنگ نظری نیست وقتی هر روز شکمت سیر باشه و عکس غذاهای رنگابارنگ و رستورانای لاکچری بزاری این اتفاقا ت ...

دیگه زندگیه همینه نمیشه ادم کاری که دلش میخوادو نکنه که بقیه ناراحت نشن