2777
2789
یعنی شاید کسی چیزایی که تو داری رو نداره با چپ و راست عکس و استوری از تولد و اموال و موفقیت هاتون دل ...

بزرگوار 

ادمها اختیار دارن

من موافق نشر همه چی نیستم

ولی بیشتر از اون به این فکر میکنم که کسی که دلش انقده شکننده است شاید بهتر باشه گوشی ساده داشته باشه و بازار و مهمونی نره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یعنی شاید کسی چیزایی که تو داری رو نداره با چپ و راست عکس و استوری از تولد و اموال و موفقیت هاتون دل ...

مگه قراره هر کس هر چیزی داره بقیه هم داشته باشن ؟

مثه این میمونه که بگی من چون پول ندارم بقیه هم نباید داشته باشن یا چون پول ندارم کل شهر باید تعطیل بشه فقط به خاطره این که ممکنه من یه چیزی رو ببینم و چون نمیتونم بخرم دلم بشکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسودنباشیم بخیل نباشیم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
مگه قراره هر کس هر چیزی داره بقیه هم داشته باشن ؟مثه این میمونه که بگی من چون پول ندارم بقیه هم نبای ...

من شخصا دلم میشکنه میبینم مگان مارکل پولداره 

اوپرا وینفری موفقه 

و و و 

برای آدمی که بخواد دلش بشکنه از این چیزا زیادن 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دیگه زندگیه همینه نمیشه ادم کاری که دلش میخوادو نکنه که بقیه ناراحت نشن

کسی نگفته کاری نکنن ، زندگی کنن لذت ببرن

اما برای بقیه نمایش اجرا نکنن به بقیه نشون ندید شام توی چه رستوران لاکچری هستین

برای بقیه تولدای لاکچری تونو استوری نکنید واسه خودتون زندگی کنید

من شخصا دلم میشکنه میبینم مگان مارکل پولداره اوپرا وینفری موفقه و و و برای آدمی که بخواد دلش بشکنه ...

اره دیگه همینه 

این حرفا رو باید بزاری کنار رو خودت بیشتر تمرکز کنی 

من دیگه نمی‌خوام از خوشبختی و خوش حالی هام به اطرافیانم بگم نه به خاطر دل اونا فقط به خاطر چشم زخم چون زندگی آدم رو نابود میکنه 

یه نمونه خیلی کوچیک از اثر این چشم زخم توی زندگیم این بود که شوهرم هر مناسبت برام کلی طلا میخرید و تولدم به عنوان کادو برام سرویس طلا گرفت و همه حسرتش رو خوردن و به طرز عجیبی همه ی اون طلا ها دود شد رفت هوا و شوهرم هم کلا کادو خریدن از سرش افتاده الان طلا که هیچی یه شاخه گل هم نمیگیره 

تنگ نظری نیست وقتی هر روز شکمت سیر باشه و عکس غذاهای رنگابارنگ و رستورانای لاکچری بزاری این اتفاقا ت ...

عزیزم وقتی سبک زندگی کسی ناراحتت میکنه انفالو کن ریمو کن مجبور نیستی دنبال کنی منم با کمال احترام هر پیجی که فکر کنم روم تاثیر خوب نمیزاره چه فامیل چه غریبه انفالو ریمو میکنم.در جایگاهیی نیستیم که واسه کسی تعیین کنیم چه استوری بزاره .

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

مگه قراره هر کس هر چیزی داره بقیه هم داشته باشن ؟مثه این میمونه که بگی من چون پول ندارم بقیه هم نبای ...

شما مثل اینکه اصلا متوجه نشدی من نگفتم کسی چیزی نداشته باشه میگم به رخ بقیه نکشید هرچی میخوری توی خونه خودت داری میخوری یا تولد یا هر جشنی که گرفتی توی خونه خودته با خواهر و برادر و پدر و مادرای خودتون چرا هی برای بقیه میفرستن، پست میکنن استوری میکنن

شما مثل اینکه اصلا متوجه نشدی من نگفتم کسی چیزی نداشته باشه میگم به رخ بقیه نکشید هرچی میخوری توی خو ...

متوجه شدم مثال زدم فک کنم شما درست متوجه نشی که منظورم چیه 

خوب وقتی اذییت میشی یا دیدن استوری و ....بلاک‌کن و نبین اینکه کاری نداره