2777
2789
عنوان

مادر شوهر خاک برسر

320 بازدید | 28 پست

سلام خانما مادر شوهر من وقتی منو میبینه سلام نمیده حالا من بهش سلام میدم ولی درکل آدم مزخرفیه مادر شوهر ای شما هم همینن؟ کلا آدم دلش میشکنه  من بهش احترام میذارم ولی اون ن انگار داری ب یه گاو سلام میدی و نمیفهمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اینقدر برات مهمه که مادرشوهر بهت سلام کنه ؟ 

آدم جز پدر و مادر خودش از بقیه نباید انتظاری داشته باشه تازه همه پدر مادر ها هم با فرزندشون خوب نیستن بعضی از پدر ها و مادر ها رو دیدم که رفتار خوبی با فرزندشون نداشتن 

اصلا جز خودت هیچ آدم دیگه ای مهم نیست وقتی فقط خودت برای خودت مهم باشی به آرامش میرسی و پیشرفت می‌کن 

معمولاهربزرگتری میبینم اول خودم سلام میکنم البته بسیارپیش اومده به کوچکترازخودمم سلام کردم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه گاهی بزور اونم شوهرم گفته بوده ک چرا جواب سلام خانم منو نمیدی

خوب وقتی خودتون تنهایین فقط سر تکون بده و خیلییی اروم که بزور خودت صداتو بشنویی سلام بده اما در حضور بقیه سلام بلند بگو

مادر شوهر منم به زورررر جواب سلامم رو میده تا حالا یه شب خونه من نخوابیده همش احساس غریبگی میکنه با من ولی من همچنان بهش احترام میزارم مریضی ریه گرفتن نمیتونه آشپزی کنه اکسیژن بهش وصله من هفته ای یه بار براش از خونه خودم غذا میپزم و میرم همه کارهای خونه ش رو براش انجام میدم وطیفه م نیست فقط بخاطر همسرم انجام میدم چون مادر شوهرم دختر نداره ۷ تا پسر داره