2777
2789
میتونه تو آلبوم خونوادگیش قرار بدهمیتونه تو لپ تاپ بزارهمیتونه صفحه شخصی شونو به قول شما قفل کنهنه ا ...

کاربرد البوم چیه گلم؟ ذخیره و حفظ عکس و خاطرات.

شاید دوست داشته ذخیره و حفظ خاطراتشو تو ی جا دیگه مشابه البوم بزاره.

حرف من با شما اینه که ما واقعا تو جایگاهی نیستیم که واسه عکسی که ی نفر پست میکنه هم تصمیم بگیریم .

مجبورمون کردن که دنبالشون کنیم؟؟ چاقو زیر گردنمونه؟ اگه اره حق با شماست.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و منی که وقتی میشنوم یکی ده ها برابر از من خوشنختتره خدای من شاهده تو دلم ذوق میکنم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

میتونه تو آلبوم خونوادگیش قرار بدهمیتونه تو لپ تاپ بزارهمیتونه صفحه شخصی شونو به قول شما قفل کنهنه ا ...

شما مبگی میتونه صفحه شخصی شو قفل کنه ولی حالبه که نمیگی من میتونم تو صفحه ی شخصیش نرم و چکش نکنم.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

واقعیت فقط یک جمله هست

جهان سوم نباشیم 

حریم خصوصی داشته باشیم

سفرمون، رختخوابمون به نمایش نزاریم

متاسفانه بعضی ها انقدر به بیراهه رفتن که حتی لحظه زایمانشون که خصوصی ترین لحظه یک زن است رو هم به نمایش میگذارن

این افرادی که اومدن و مخالفت و توهین میکنن خود این افراد هستن