2777
2789
عنوان

چیکار کنم آدم شادی باشم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 29 پست
متوسل شو به ائمه ذکر زیاد بگو افکارتو مثبت کن چیزی ک غمگینت می‌کنه سردرگمت می‌کنه ناراحتت می‌کنه فکر ...

راجب مورد اول خیلی جاها ازشون کمک خواستم اما دست رد زدن 

حس میکنم خدا خصومتی چیزی با من داره 

میام یه قدم برم جلو یهو خدا ده قدمممم میبرتم عقب تر 

واقعا خسته ام و دیگه بی حس شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن سطح انتظارتو از همه کس و همه چیز بیاری پایین ؛ سعی کن با کوچکترین چیز ها انگیزه بگیری ..مثلا من خودم گاهی اوقات تو سخت ترین شرایط یادم میومد یه چیپس تو اتاقم دارم انگیزه میگرفتم و ادامه می دادم 😅

مهم تر از همه ی اینا ؛ به شدت شکرگزار خدا باش ؛ بابت هر چی ( دارم میگم هر چی !!) که به ذهنت میرسه، هر موقع ، هر جا و با هر زبانی که دوست داری ازش تشکر کن ؛ اون نقطه ی  شروع اتفاقای مثبت و انگیزه توی زندگیت میشه

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

من که زدم بی بیخیالی 

به این نتیجه رسیدم وقتی اتفاق چه خوب چه بد  بخواد برای آدم بیفته ،حتما میفته و برعکسش .

پس سپردم دست خدا ،بهش توکل کردم و الان بی خیال شدم .

فکر نکنی مشکل ندارم ،اتفاقا مشکل زیاد دارم ولی از جنگیدن خسته شدم انگار وقتی آدم بی خیال میشه کارا زودتر رو به راه میشه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
راجب مورد اول خیلی جاها ازشون کمک خواستم اما دست رد زدن حس میکنم خدا خصومتی چیزی با من داره میام یه ...

چون خدارو واسه اجابت دعا حاجت روایی میخوای عزیزم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

ممنون از راهکارت 🤍🌱

به این حرفا اهمیتی نده که مشکلات زیاده نمی‌شه شاد بود می‌دونم آدم مذهبی هستی یا نه اما امام رضا میگه مومن حتی اگه کلی مشکلم داشته باشه باید از اینکه خدا رو داره شاد باشه و تو زمانی که خودت نخوای هیچ راهی وجود نداره عی کن آهنگ‌های غمگین رو اصلاً گوش ندی حتماً از اخبار منفی دور باش و سعی کن اگر اتفاقات منفی در گذشته داشتی ازش یه درس در بیاری و رها کنی حتماً مدیتیشنو انجام بده سعی کن یه وقتایی چشماتو ببندی و تصور کنی که که همه مشکلاتت رو توی بالن گذاشت و اون بالون میره توی آسمون و از تو دور و دورتر می‌شه شکرگزاری رقص پیاده روی خوردن سیب رنده شده با گلاب بیدمشک

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
نه اینطور نیست مگه خدا نمیگه من بنده هامو دوست دارم و دعاشونو میشنوم و کمکشون میکنم و ناامید نباشن و ...

شما گرو گذاشتی میگی دعا میکنم تا خدا حاجت بده ذکر میگم که خاستم برآورده بشه 

پاکسازی کن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

نه اینطور نیست مگه خدا نمیگه من بنده هامو دوست دارم و دعاشونو میشنوم و کمکشون میکنم و ناامید نباشن و ...

با نیت خالص از خدا بخواه ایمانتو قوی کن

ببین عزیزم من خودم چند روزی بود حال و انگیزه برای هیچ کاری نداشتم یهو نمیدونم چی شد که بلند شدم ب خودم رسیدم ، مو هامو شونه کردم ، ظرفارو شستم ، ب خونه رسیدم ، جارو کردم.....

کارایی ک دوس داریو انجام بده نگو حال ندارم نمیشع ینی خودتو توی الویت قرار بده و دوست داشته باش

موزیک گوش کن

پیاده روی کن

فیلمی ک دوس داری نگا کن

به دوستت زنگ بزن

با خدا رازو نیاز کن

از امام زمان کمک بگیر

الان تو خودت مهم تر از هر کسی هستی برای خودت

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم😘💌

درسته خدا گفته ولی همراه این گفته هاش هم یه امتحانات الهی هم گفته پس صبور باش

بعدشم از قدیم گفتن از تو حرکت از خداهم برکت🙃🥰