2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم گفت تا ده روز نمیام ببینمت 😭😭😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 78 پست
درسته من خیلی پروشش کردمهیییخیلی بهش بها دادمحق با شماس

خب پس یجنب تا دیر نشده نزار برسه روزی ک اینقد لبریز بشی ک چاره رو تو جدایی ببینی فقط رابطه ات رو درست کن حد وحدودت رو مشخص کن

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
وااا آدمی که انقد بی احساسه اونم تو دوره نامزدی دیگه معلومه چیه شوهرشه یعنی نباید بیاد یه سر بهش بزن ...

😭😭😭😭🖤

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس یجنب تا دیر نشده نزار برسه روزی ک اینقد لبریز بشی ک چاره رو تو جدایی ببینی فقط رابطه ات رو درس ...

تمام تلاشمو میکنم🫂

شاید غصع نخور

شاید نه صدرصد 

همه بهم میگن همه شوهر دارن ولی تو پروش کردی، اما به نظرم من کاره درستی رو انجام میدادم که الان فهمیدم نه 

بخدا اگ اون مریض بشه من عین خیالمم نیس اصلا تا حالا نشده بیاد سمتم بگم نه برو مریض میشم نمیخوام و ای ...

اشتباه میکنی توام بهش بگو دور شو مربضم میکنی تا حالش جا بیاد بدونه توام باارزشی 

کاربری سوم  
فردا روز برید زیر یه سقف چی کار میخواد بکنه اون وقت تو یه خونه اید که من نامزد بودیم شوهرم ...

هییی چی بگم

اشتباه میکنی توام بهش بگو دور شو مربضم میکنی تا حالش جا بیاد بدونه توام باارزشی

از این به بعد مث خودش میشم

وااا آدمی که انقد بی احساسه اونم تو دوره نامزدی دیگه معلومه چیه شوهرشه یعنی نباید بیاد یه سر بهش بزن ...

هیی

امروز تو دلم میگفتم یعنی تا وقتی خوب نشدم نمیاد طرفم 

یعنی نمیاد یه حالی بپرسه بگه حالت خوب شد بهتر شدی

اره به هرکسی بیشتر محل بدی دورتر میشه

اینقدر الان حرصم گرفته 😭😭😭

دیشب داشتم میمردم از درد بهش پیام دادم شیفت شب بود گفت برو بخواب، 

غذاتو کامل بخور

از این به بعد مث خودش میشم

مثل خودش بشی مشکلی حل نمیشه.بنظرم حتما باید مشاور کار درست صحبت کن اگه مشکلاتتون زیاده یعنی چی به توچه الان نامزدی این رفتارشه وای به حال بعدش

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان