2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم گفت تا ده روز نمیام ببینمت 😭😭😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 78 پست
با این این اخلاق کاملن آشنایی دارم همیشه سعی میکنه با مظلوم نمایی نیاز های تو رو پیش افتاده بدونه و ...

میدونم شما دارید درست میگید ولی وقتایی که فشار روس نیس هوامو خیلی داره 

اینجوری نیس بگم همیشه نه بیشتر وقتا پشتمه نیازامو برآورده میکنه 

ولی گاهی وقتام هس که مثل الان اینا رو میگ، 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

میدونم شما دارید درست میگید ولی وقتایی که فشار روس نیس هوامو خیلی داره اینجوری نیس بگم همیشه نه بیشت ...

نمیدونم شایدم من اشتباه کنم عزیزم با چیزایی که گفتی خیلی شبیه به شوهر من بود تجربه خودمو گفتم ولی شوهر منم اولاش خیلی خوب بود بالاخره همه اولش خیلی خوبن تا دو سال اول هم من سازگاری میکردم چون عشق پررنگ تر بود عشق باعث میشه زود ببخشی زود فراموش کنی ولی انقد نیازهام بی پاسخ موند عشقم شده نفرت الان میبینمش حالم بهم میخوره ازش نابود شدم 💔 

این آقا پسر هم نباید از حالا به شما بگه بتوچه 

در کل گفتم به فکر خودتم باش اون باید بگیره تو الویتش باشی  

بدونه نه یک روز نه ده روز تا آخر عمر در قبال هم مسئولید و نیاز هایی نسبت به هم دارید 

کاربری سوم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم شایدم من اشتباه کنم عزیزم با چیزایی که گفتی خیلی شبیه به شوهر من بود تجربه خودمو گفتم ولی شو ...

امیدوارم همه ی مشکلاتتون حل بشه عزیزم

بله شما درست میگید من بیشتر دوسش دارم واس همونم بخشش بیشتر از سمت منه

مرسی که وقت گذاشتید و تعریف کردید🫂🎀

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨