2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم گفت تا ده روز نمیام ببینمت 😭😭😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 78 پست
مثل خودش بشی مشکلی حل نمیشه.بنظرم حتما باید مشاور کار درست صحبت کن اگه مشکلاتتون زیاده یعنی چی به تو ...

درسته حتما به مشاورم میگم

چشم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مثل خودش بشی مشکلی حل نمیشه.بنظرم حتما باید مشاور کار درست صحبت کن اگه مشکلاتتون زیاده یعنی چی به تو ...

بهش پیام ندم که به این دلایل ازت ناراحتم و اینا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هییامروز تو دلم میگفتم یعنی تا وقتی خوب نشدم نمیاد طرفم یعنی نمیاد یه حالی بپرسه بگه حالت خوب شد بهت ...

بنظرم تو انتخابت تجدید نظر کن یا تا دیر نشده برید مشاور

یعنی چی بهت میگه بتوچه از حالا اینجوریه داره ثابت میکنه که برات قرار نیست خوشبختی بیاره یه عمر عذابت میده 

عشق خیلی زود کمرنگ میشه 

کاربری سوم  
بنظرم تو انتخابت تجدید نظر کن یا تا دیر نشده برید مشاوریعنی چی بهت میگه بتوچه از حالا اینجوریه داره ...

😔😔😔

به نظر شما دوسم نداره

من فک میکردم خیلی دوستم داره 

مشاور نمیاد خودم اما حتما با مشاورم حرف میزنمو و میگم

خب دیگه شاید بخاطر طولانی بودن دوران نامزدی باشه ، سردی بینتون میوفته هر چی دوران عقد و نامزدی بیشتر ...

شرایطم طوری نیس که عروسی بگیریم و گر نه خیلی دوست داریم زودتر بریم سر خونه زندگیه خودمون

تمام تلاشمو میکنم🫂

موفق میشی قطعا

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
😔😔😔به نظر شما دوسم ندارهمن فک میکردم خیلی دوستم داره مشاور نمیاد خودم اما حتما با مشاورم حرف میزن ...

ولی اونه که احتیاج به مشاور داره 

بحث دوست داشتن نیست 

اخلاقش درست نیست درست تربیت نشده 

آگاهی از زندگی مشترک نداره درک نداره ازش 

کاربری سوم  
ولی اونه که احتیاج به مشاور داره بحث دوست داشتن نیست اخلاقش درست نیست درست تربیت نشده آگاهی از زندگی ...

امشب باهاش حرف زدم 

بهم گفت من فکرم مشغوله

گفت من این ماه باید خونمونو بسازم چجوری بیام پیشت سرما بخورم کی کارا رو انجام بده

ولی اونه که احتیاج به مشاور داره بحث دوست داشتن نیست اخلاقش درست نیست درست تربیت نشده آگاهی از زندگی ...

امشب که باهام حرف زد حس کردم این منم که بی درکم

همسر من پدر ندارره و پسر بزرگ خانوادش

بهم گفت من هم پسرم هم شوهرم هم حمالم هم مردم چجوری همشو به درستی انجام بدم

گفت که مگه تو دوست نداری خونمون زود درست بشه 

بهش حق میدم راستش

امشب که باهام حرف زد حس کردم این منم که بی درکمهمسر من پدر ندارره و پسر بزرگ خانوادشبهم گفت من هم پس ...

وای اسی چقد رفتاراش شبیه شوهر منه. تو بی درک نیستی تو یه زنی و نیاز به توجه داری این نیازیه که همه زن ها دارن 

فقط حواست باشه زیاد از خودگذشتگی نکنی فقط ارزش خودت پایین میره این که درکش میکنی خوبه نشونه از خانومی خودته ولی هرچیزی باید دو طرفه باشه اونم وظیفه داره تو رو درک کنه به توام فکر کنه اهمیت بده تو دوره نامزدی هر جوری رفتار کنید همونطوری بار میاد از همین روزا وظایفشو بهش گوش زد کن 

شوهر منم از بچگی سختی زیاد کشیده و الان یه آدم عقده ای که خیلی احساس کمبود داره و حس سرخوردگی داره خیلی منو اذیت کرد اونم همیشه کارو مشکلاتش اولویت داره براش هیچوقت به من اهمیت نداد و من الان تبدیل شدم به یه آدم عصبی و پرخاشگر و افسرده 

کاربری سوم  
وای اسی چقد رفتاراش شبیه شوهر منه. تو بی درک نیستی تو یه زنی و نیاز به توجه داری این نیازیه که همه ز ...

بله باش عزیزم

امشب که باهام حرف زد حس کردم این منم که بی درکمهمسر من پدر ندارره و پسر بزرگ خانوادشبهم گفت من هم پس ...

با این این اخلاق کاملن آشنایی دارم همیشه سعی میکنه با مظلوم نمایی نیاز های تو رو پیش افتاده بدونه و بی پاسخ بذاره و انقدر تکرار میکنه تا خودتم باورت بشه نباید ازش توقعی داشته باشی بعد از درون ضربه بدی میخوری 

اون اگه از پس یه توجه به همسرش بر نمیاد و انقد گرفتاری داره پس موقع زن گرفتنش نبوده گناه تو چیه این وسط 

کاربری سوم