2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم گفت تا ده روز نمیام ببینمت 😭😭😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 78 پست
این دومین باریه که میگه به تو چه😭😭😭😭🖤چن وقت پیشم گفت به تو چه

حق داری ناراحت باشی

الان نه ، تو یه فرصت مناسب و رو در رو صحبت کنید در موردش 

چت و تلفن نباشه.

حتما هم با لحن خوب شروع کن ، مثلا بگو دوست دارم ب هم دیگه خیلی احترام بذاریم و تحت هر شرایطی احترام بینمون حفظ بشه ، عزیزم تو نظرت چیه؟‌...

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه دقیقا منظورتونو بگید

حیلی شخصیت وابسته ای داری دختر🙂یعنی چی ده روز نمیتونی تحنل کنی؟ خیلی خودتو بهشش وابسته نشون میدی ک شده این یکم رو خودت کار کن جذاب باشی هدفمند باش تو زندگیت نه فقط ک به اون فک کنی

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

منظورم اینه ک طرف رو هر چقد هم دوست داری باااید تو رابطه حد و حدود خودتو از اول مشخص کنی یه ذره ازت ...

درسته من خیلی پروشش کردم

هییی

خیلی بهش بها دادم

حق با شماس

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

حیلی شخصیت وابسته ای داری دختر🙂یعنی چی ده روز نمیتونی تحنل کنی؟ خیلی خودتو بهشش وابسته نشون میدی ک ...

در جواب پیامش که گفت ده روز نمیام، من هیچی نگفتم ولی از اینور گوشی ناراحتم

الانم که بهم گفت به تو چه

هر کار میکنم قبلش بهش میگم

اما الان یه سوال پرسیدم گفت به تو چه

بخدا اگ اون مریض بشه من عین خیالمم نیس اصلا تا حالا نشده بیاد سمتم بگم نه برو مریض میشم نمیخوام و ای ...

فردا  روز  برید  زیر یه سقف  چی کار میخواد بکنه  اون وقت تو یه خونه اید  که   من  نامزد  بودیم شوهرم  نمیزاشت  برم  پیشش  ولی من مریض میشدم   میومد  تو حلقم  الانم  اصلا از هم دیگه  ویروس  نمیگیریم   ولی  از خانواده اش  تا دلت بخواد گرفتم   از بس  بیشعورت  رعایت نمیکنن 

در جواب پیامش که گفت ده روز نمیام، من هیچی نگفتم ولی از اینور گوشی ناراحتمالانم که بهم گفت به تو چهه ...

باهاش جدی برخورد کن بگو به تو چه یعنی چی؟ یه جور رفتار کن ک بی احترامی باهات نکنه احترام احترام خیلی مهمه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

بخدا اگ اون مریض بشه من عین خیالمم نیس اصلا تا حالا نشده بیاد سمتم بگم نه برو مریض میشم نمیخوام و ای ...

والا من دوست پسرم مریض شد رفتم دیدنش هیچیم نشد اونم خیلی خوشجال شد 

اگه بگم کجایی بگه به تو چه من میدونمو اوووون بعدم اگه مریض شم خودو میکشه بیاد دیدنم ن اینکه نیاد بگه مریض میشم

گاهی بیا درد و دل کنیم......

حق داری ناراحت باشیالان نه ، تو یه فرصت مناسب و رو در رو صحبت کنید در موردش چت و تلفن نباشه.حتما هم ...

سعیمو میکنم

الان احساس بی ارزش بودن دارم

وقتی سرماخورده میشد من اصرار میکردم بیا پیشم، من اصلا برام مهم نیس که ممکنه منم سرما بخورم اما اون 7 متریه منم نمیاد اگ بفهمه سرماخوردم

قبلا یادمه در اوج مریضی بوسم میکرد 

همش پیشم بود، همش دلداریم میداد

گفت به تو چه ؟بعد تو کونشو پاره نکردی؟

عاشقتم تو فقط راهکار بده😂😂😂😂 خیلی باحالی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
والا من دوست پسرم مریض شد رفتم دیدنش هیچیم نشد اونم خیلی خوشجال شد اگه بگم کجایی بگه به تو چه من مید ...

نمیدونم، شاید من خیلی مورد توجه قرارش دادم😭😭😭

خب بیماریهمگه دیوانس بیاد پیشت وقتی مریض میشهچرا اینقدر خودخواهی آخه😐

وااا آدمی که انقد بی احساسه اونم تو دوره نامزدی دیگه معلومه چیه شوهرشه یعنی نباید بیاد یه سر بهش بزنه نگرانش باشه یه آبمیوه کمپوت براش بگیره نهایت یه ماسک بزنه هیچیش نمیشه 

اتفاقا پسره خودخواهه فقط فکر خودشه 

یعنی زیر یه سقف هم برن هر وقت اسی مریض شه میخاد تا ده روز ولش کنه بره

کاربری سوم  
خب ازش بپرس دلیل اینکارشو، واینکه توعم دیگه هرچی میشه نزار کف دستش بدونه ناراحت شدی

دقیقا همینکارو میکنم🥲