خیلی سخته خیلیییی انگار لبه پرتگاه بودی و امیدت به دستای یکی بود ولی اونم بد تر تورو پرت کرد…
هر نفسی که میکشی مثل مرگه ولی تموم میشه😔💔
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
واقعاا فکر میکنی نمیدونم؟تمام روز فکرم میره سمت بدی هاش سمت کارهای که باهام کرد عقلم و از دست دادم دیوونه شدم بخاطر کار هاش ولی قلبم هنوزم اونو میپرسته قلبم خره دیگه دست من نیست 💔
خودمم خیلی میترسم میترسم نتونم از یاد ببرمش و نابودم کنه بیشتر…
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
پسر اولی بوده که اومده تو زندگیت!؟؟؟میشه بیشتر بگی
بله اولی بود ولی نمیدونم چطوری بگم متوجه بشید اصلا نمیخواستم رابطه ای شکل بگیره …گول خوردم اونم چه گولی:)💔💔💔
چی بگم ؟؟ی مدت حالم بد بود کل سایت خبر دار بودن جوری که میومدم سایت انگار آرامششون بهم میریخت 🙂💔
تونستن که میتونی ۲۱ روز تحمل کنبعد که میگذره زمانبه خودت میای میبینی چه خریتها کردی
یک سال گذشته تقریبا 💔💔🙂
هنوز نفهمیدم خریت هامو