2777
2789

خب نمیخوادت دیگه کاری از دستت بر نمیاد

گذر کن که افراد بهتری سر راهت قرار بگیرن

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب نمیخوادت دیگه کاری از دستت بر نمیادگذر کن که افراد بهتری سر راهت قرار بگیرن

دلم شکسته صبح که پا میشم اشکام میاد فکر میکردم این همون آدم بهتریه که اومده....

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

منم شرایط تورو داشتم اوایل میمیری و زنده میشی ولی چند روز بگذره اوکی میشی کنار میای

برای من ماه ها طول کشید…..

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

چجوری 💔

بهش فکر نکن، عکساش و بپاک، شمارش اگ داری بپاک، هرررررچی ازش داری بریز بره ک یوقت یادش نی وقتی اگه جلو چشمتم نباشه کم کم عادت میکنی به نبودنش، بازم سوالی داشتی میتونی تو خصوصی بپرسی زیاد از این موردا دیدم واس دوستام تجربه دارم

#ﻏﻣﮔﻳﻧ ﺗﺭ اﺯ اﻭﻧﻣ ﻛﻫ ﮔﺭﻳﻣ ﺑﮔﻳﺭﻫ

بهش فکر نکن، عکساش و بپاک، شمارش اگ داری بپاک، هرررررچی ازش داری بریز بره ک یوقت یادش نی وقتی اگه جل ...

دلم نمیاد عکساشو پاک کنم😭

الان حالم خوب نیست یکم آروم شدم درخواست میدم حرف بزنیم مرسی

الان فراموشش کردی؟

نه هنوزم شبا با عکسش میخوابم ولی نمیتونم کاراش و فراموش کنم نمیشه…. فقط چیزی که تغییر کرده اینه که اشک هام خشک شدن دیگه اشکی ندارم برای ریختن

آدم ها متفاوت هستن شاید تو قوی تر از من باشی ❤️🫂

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

نه هنوزم شبا با عکسش میخوابم ولی نمیتونم کاراش و فراموش کنم نمیشه…. فقط چیزی که تغییر کرده اینه که ا ...

فعلا که اشکام بند نمیاد چقدر سخته💔