2777
2789
عنوان

زنای همسایه ما کنار جاده آتیش درس کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 49 پست

حالا باز خوبه رفتن کنار جاده 

مادر شوهر من خیلی روابط عمومیش خوبه همین که هوا خوب میشه همه جمع میشن در خونشون و ما خونه هامون روبه روی هم هست

در خونه رو باز میکنم هم زمان دست کم 14 جفت چشم منو نگاه میکنن😂😂 گاهی وقتا صداشون میاد تو خونمون میشینم گوش میکنم مثل رادیو😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی چقدر بهشون خوش میگذره الآن😍

الآن خانم ها هم اینجا میان کلاس میذارن که یعنی چی کنار خیابون آتیش درست کردن ولی همین کارهای کوچیک خیلی به روحیه ی آدم کمک میکنه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

خونه قبلی همسایه ها سر کوچه دور هم بودن ، از جلوشون رد میشدم سرتا پام رو نگاه میکردن عصبی میشدم

گاهی تو تابستون تا ۱۲ شب تو کوچه بودن بچه هاشون هم وسط کوچه توپ بازی سروصدا 

خدا رو شکر از اونجا بلند شدیم

مگه روستا هستین

ربط به روستا بودن نداره ما شهر هستیم اینطوری هستن معمولا اونایی که کار ندارن از رو بی حوصلگی میرن میشینن حرف میزنن چه ضربه ها که ادم از این جمع نمیخوره😤😤مامان منم جزوشون بود حرفای اونارو رو ما پیاده میکرد وای خدا متنفرمم متنفرررر الان خداروشکر سرما شده همه جمع کردن رفتن خونه هاشون 

هرجا که کوچه بن بست باشع  معمولا پیدا میشه اینجور آدما

...🥀🍂

آخی چقدر بهشون خوش میگذره الآن😍الآن خانم ها هم اینجا میان کلاس میذارن که یعنی چی کنار خیابون آتیش د ...

به روحیه کمک میکنه ولی درحالیکه هفته ای یکبار یا دوبار بری  بعد در حد یه دورهمی نه اینکه بری برای بقیه نسخه بپیچی و پشت بقیه حرف بزنی 

...🥀🍂

آخی چقدر بهشون خوش میگذره الآن😍الآن خانم ها هم اینجا میان کلاس میذارن که یعنی چی کنار خیابون آتیش د ...

تو شهرای بزرگ معمولا دورهمی میزارن و کافه میرن و پارک و کنسرت و سینما

شهرای کوچیک امکانات نیست مجبورن این مدلی دورهمی تشکیل بدن. .چه اشکال داره بنده های خدا حتما سرگرمی ندارن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....