2777
2789
عنوان

زنای همسایه ما کنار جاده آتیش درس کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 49 پست

چرا فکر میکنین ارتباط با همسایه بده،؟ یا الافن؟ 

والا من و خانم همسایه هر دو شاغلیم.عصرا بچه ها رو می‌بریم تو کوچه بازی میکنن خودمونم با هم حرف میزنم. چند روز پیش برف بارید، با هم رفتیم تو کوچه آدم برفی درست کردیم با بچه ها و چای و کاپوچینو خوردیم. با کمک همسرامون ی تیکه آسفالت و دراوردیم، دورشو سنگ خوشگل خریدیم و با هم باغچه درست کردیم و توش درخت و گل کاشتیم. با هم پارک و شهربازی و مهمونی میریم. اینقد هوای هم و خونه های همو داریم.

چون بالاتر گفتم مامانم جزوشون هست هروقت میره پیششون میاد اتفاقات جدید رخ میدهد🥴😭

اینجا آی غیبت میکننا.. فلانی طلاق گرفته.. فلانی سرفلان کار میره.. بارها دعوا پیش اومده بینشون.. 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا فکر میکنین ارتباط با همسایه بده،؟ یا الافن؟ والا من و خانم همسایه هر دو شاغلیم.عصرا بچه ها رو می ...

بدنیس اتفاقا خوبه ولی بعضی ادما بدذاتن.. تواین دورهمیا پشت سر مردمو. میگن.. فلانی طلاق گرفته.. فلانی بچه نداره.. فلانی خیانت کرده.. بدمردمو میگن..

استارتر گفتی گیلانی الان لباساشون هم روستاییه؟😍

روستاییم ولی لباسا ن معمولا زنای محل پیراهن وشلوار وروسری وچادر رنگی میپوشن.. تو محل منظورمه.. ولی بعضی روستاهاهستن هنوز لباس محلی میپوشن سمت تالش یالاهیجان وروستاهای اطراف.. خیلی کم شده