2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 4936 بازدید | 228 پست
قابل باشم به روی چشم. ممنون از دعای خوبت. انشالله دعات به گوش امام رضا برسه

به گوش امام رضا رسیده... چطور شک داری؟!

امامتت لنگ میزنه! علاوه بر انصافت!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه حرف حق که میزنیم میگه ازتاپیک برو بیرون 😐 دخترا که توقع خونه ی ۷۰۰متری و بنز ندارن درحد آسایش ...

تحمل شنیدن حرف حقو ندارن میگن برو بیرون‌.

توقع داره همه بیان زیر تاپیکش بنویسن  اره باو حق با شماست داداشت مهم نیست شغل و خونه و ماشین و سرمایه و غیره نداره باید دخترا خودشونو واسش شرحه شرحه کنن.

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

دقیقا این خانم اینجور که من فهمیدم داداشش اه در بساط نداره ،میخواد دختره بیاد با داداشش تو یکی از ان ...

خابت میاد ؟ من از وضع داداشم چیزی گفتم؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
نه بابا میگه معلمه صبح تا ظهر میره مدرسه بقیه روزو میاد کنار بخاری میخوابه در حالی که من حتی خانمای ...

والا مردی که به ۳۰ سالگی برسه هیچ پشتوانه ای نداشته باشه دقیقا چیکار کرده تا حالا؟؟

نمیدونم چرا فکر میکنن۳۰ سالگی یعنی پسر کوچولویی که وظیفه نداره خونه و ماشین داشته باشه‌

دیگه خداوکیلی لاکچری لاکچری هم نه. پول خرید یه ماشین معمولی و یه واحد نقلی رو ادم نداشته باشه؟ اصلا خودش چطور عذاب وجدان نداره بدون اینا زن بگیزه؟!

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

چنبار پرسیدم داداشت چه چیزایی داره اصلا جوابمو نداد😂 طرف هیچی نداره چرا باید ۲ قورتو نیمش باقی باشه ...

نوشته که خونه الان کمش ۴ میلیارده یه پسر از کجا بیاره مرد ۵۰ ساله باید بش تا بتونه خونه بگیره

پس معلومه خونه نداره 

احتمالا پول رهن و کرایه هم نداره تا چندسال دختره باید پیش مادرشوهر بمونه تا ببنین خدا چی بخواد 😂

ماشین هم اگر داشته باشه قسطی هست هروی درمیاره باید قسط ماشین بده

عروسی و عقد هم مطعن باش بدون هزینه میخواد ...

بعد همین یارو اسی اگر زن بگیره واس داداشش میاد اخ و اوخ میکنه واس رسم جهازشون ک اره دختره جهازش این بود... 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
دستگاه عابر بانک؟؟!؟ یعنی یه لباس خریدن و لوازم ارایشی رو چشمت اومده که میگی عابر بانک میگی هزینهههه ...

متاسفم برات با این طرز فکرت طلای عروس رو پدرو مادرم چند سال پیش خریدن تو این چند سال هم هروقت داداشم پول تک دستش بود بهش گفتیم طلا بخر پس ما نگران خرج طلا و ...نیستیم ما دلمون میخواد برادرمون یه زندگی آروم داشته باشه همین کسیکه بهش عشق بده و حالشون کنار هم خوب باشه نه کسیکه فقط بخاطر پول بخوادش

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اسی من درکت میکنم ماام دنبال دختر بودیم ولی از ۲۸ سالگی داداشم خیلییییی سخت بود خیلییییآخرش ۳۰ سالگی ...

چوری پیدا کردین

باور کن ب واسطه سپریدم شماره ی دختری دادن  ک سال پیش دادن ب ما

زنگ زدم به دختره خودش سر کار بود مادره ی جور میپریبد بهم  دختر۳۲ ساله همسن داداشم 

محله زندگیشکنم از ما پایین تر 

سال پیشم زنگ زدم باید همین رفتار

الان این همه توقعات خب دختر خودشونم مونده تو خونه .

تحمل شنیدن حرف حقو ندارن میگن برو بیرون‌.توقع داره همه بیان زیر تاپیکش بنویسن اره باو حق با شماست د ...

من داداشم ۲۵سالش بودبادختری که دوسداشت ازدواج کرد بابام موقع سربازی واسه داداشم ماشین خریدموقع ازدواج هم خونه امامن بااین حال اینقدر به فکرزنداداشم بودم که سرمهریه به بابام گفتم هرچی برای من میپسندی برای زن پسرتم بپسند اونکه گناهی نکرده حتی تو مهریه اش ۵۰مثقال طلا بود ۲۵مثقالش موجود بود پدرم خرید

والا مردی که به ۳۰ سالگی برسه هیچ پشتوانه ای نداشته باشه دقیقا چیکار کرده تا حالا؟؟نمیدونم چرا فکر م ...

همینا به دختر سی ساله میگن ترشیده

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
نوشته که خونه الان کمش ۴ میلیارده یه پسر از کجا بیاره مرد ۵۰ ساله باید بش تا بتونه خونه بگیرهپس معلو ...

خودشون چطور عذاب وجدان ندارن دست خالی میرن زن بگیرن، معلومه که دختره بی محلی میکنه‌

واه واه چه پرتوقعن بعضیا. پیام بالامم بخون

شرایط داداشت چیه؟ خواستگاری چه دخترایی میرین؟ خواستگاری دخترای شاغل برین. واقعا بساز تر هستن و حداقل ...

این حرفت موجه واقعا ک دخترا خودشون هزاری در نیاوردن فکر میکنن پسر ب خودی خود ،پول میزاعه

من داداشم ۲۵سالش بودبادختری که دوسداشت ازدواج کرد بابام موقع سربازی واسه داداشم ماشین خریدموقع ازدوا ...

درود به شرفت که انقدر عاقل و فهمیده ای. درود به خونوادت که عاقلن

اره انگار پسرا همه تو جوب زندگی کردن

بله متاسفانه میگن ما و فامیل و خانوادمون خوبیم پسر و فامیل و خانوادش بد و بدردبخور هستن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن