2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 6112 بازدید | 230 پست
خابت میاد ؟ من از وضع داداشم چیزی گفتم؟

غیر مستقیم میگی عزیز،مرد میخواد ازدواج کنه باید امکانات زندگی رو فراهم کنه ،در ثانی همین جهیزیه رو هم خانواده دختر یه بشقابم بدن لطف بزرگی به داداشت کردن توقع جهیزیه هم نباید داشته باشید که در حد شعب ابی طالب میدن یا اندازه فرعون

من خودم دخترم خواستگار میاد چه سنتی و چه مدرن ،میخوام زندگی کنم کار به عشق و عاشقی ندارم ،باید بتونه زندگی رو با پول سرپا نگه داره تا منم بتونم کمکش کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرفت موجه واقعا ک دخترا خودشون هزاری در نیاوردن فکر میکنن پسر ب خودی خود ،پول میزاعه

من اینو به چشم دیدم بخدا. هر چی آدم بیکار و بی هنر و خونه پدرشون هیچی نداشتن، پرتوقع تر. 

همینا به دختر سی ساله میگن ترشیده

شعور خودشونو نمایان میکنن دیگه.

یکی به اسی گفت بگو خودش با یکی اشنا شه دوست شه ازدواح کنه بعد، میگه از دختر کوچه خیابونی خوشمون نمیاد😂 ادبو نگاه تو رو خدا😑😑😑😑

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

درود به شرفت که انقدر عاقل و فهمیده ای. درود به خونوادت که عاقلن

سلامت باشی عزیزم هردختری به امیدی ازدواج میکنه و اول و اخر سرمایه های زندگیمون برای بچه هامونه چه بهترکه توجوونی براشون رفاه فراهم کنیم اونایی هم که نمیتونن بحثشون جداست حداقل گستاخی نکنن

من اینو به چشم دیدم بخدا. هر چی آدم بیکار و بی هنر و خونه پدرشون هیچی نداشتن، پرتوقع تر.

بخدا خونه پدرشون ۱۰تا لیوان ست نداشتن 

بعد توقعات ادم شاخ در میاره

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
سلامت باشی عزیزم هردختری به امیدی ازدواج میکنه و اول و اخر سرمایه های زندگیمون برای بچه هامونه چه به ...

واقعا کسی که تو خونواده اصیل و باشعور بزرگ شده ادم حض میکنه باهاش صحبت کنه. خوشحالم باهات هم صحبت شدم، کاملا شبیه هم هستیم طرز فکرمون❤️🤝

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

غیر مستقیم میگی عزیز،مرد میخواد ازدواج کنه باید امکانات زندگی رو فراهم کنه ،در ثانی همین جهیزیه رو ه ...

والا شما جعلوم نیست جال کدوم شهر هستید و رسمتون چیه

ولی برای شهر ما رسم رسمو چند صد ساله هست طبق اون جیریم جلو

هم عروس جهاز میاره هم داماد

کدوم شهری

فکرنمیکنید وقتشه ذهنتونو رو یکم باز کنید هوابخوره؟

من خودم خانوادم مذهبین،خودمم پوششم کامله ولی اینکه هنوز

زن رو عین لنگه کفش میبینید و بجای برادرتون میخواین شما 

انتخاب کنید و هنوز عین صدسال پیش فکرمیکنید وحشتناکه!

خانم هرکس اگاهانه ازدواج میکنه هرزه و خیابونی نیست 

شمایین که عین عهدقاجارفکرمیکنید و برادرشما ندیده رده

چون در همچین انتخاب مهمی خودش هیچکارست و شما تصمیم میگیرید براش!

چطوربه همچین مردی میشه تکیه کرد؟

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
دقیقا خواستگاری دخترهای ساده هم نمیرن میرن سراغ دخترهای چیتان پیتان کرده و با خودشون هم فکر نمی‌کنن ...

اوه جرات رفتن پیش اونا نداریم بابا 

کی پول خرج قر و فر دادنشونو دارن