2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 6126 بازدید | 230 پست
والا هر کی برای پسرش دنبال دخارا خام و کم سن بگرده باخت داده. کی زندگی رو میسپره ب ی بچه مدرسه ایی ا ...

باور  کن از  نزدیک شاهد  بودما  گفتن  طرف ۴۲ سالشه  دنبال  دختر  هستیم  گفتن  یه  دختر  ۲۱ ساله  هست  گفتم  ۲۱ ساله  برای  این  خیلی  کوچیکه  که  کسی  دختر  نمیده  سی و خورده ای  براش  خوبع  گفتن  نه  سی و خورده ای  زیاده  شاید  تا  دوسال  بچه  نخوان  دیر  میشه🤐 دختر  ۲۹-۳۰براش  خوبه

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

الان بگم هم بعضی دختران و خانوادشون، هم بعضی پسران و خانوادشون ازدواج رو خیلی سخت کردند چی؟

ازدواج یه پیوند مقدسه، من رفتارهای زننده ای از بعضی پسرها و خانواده هاشون میبینم. همچنین تو‌ دوستانم از بعضی دخترها و خانواده هاشون

بعدشم که به مشکل خوردند از زمین و زمان گله میکنن جالبه!

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستی جهت اطلاعت اون دختری میسازه که طرف رو دوست داشته باشه نه دختری که خواهرشوهرش انتخابش کرده باشه ...

دقیقا این خانم اینجور که من فهمیدم داداشش اه در بساط نداره ،میخواد دختره بیاد با داداشش تو یکی از انچتاقای مادر شوهر زندگی کنه و یه کلمه اعتراضم نکنه تا این بهش بگه بساز

اسی من درکت میکنم 

ماام دنبال دختر بودیم ولی از ۲۸ سالگی داداشم 

خیلییییی سخت بود خیلیییی

آخرش ۳۰ سالگی تازگیا دختر خوب پیدا کردیم

شرایط داداشت چیه؟؟ ب خانواده دخترم حق بده نمیخان دخترشون زندگی سخت داشته باشه

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
شرایط داداشت چیه؟ خواستگاری چه دخترایی میرین؟ خواستگاری دخترای شاغل برین. واقعا بساز تر هستن و حداقل ...

اتفاقا  دخترای  شاغل بسیار  جو گیرن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دقیقا این خانم اینجور که من فهمیدم داداشش اه در بساط نداره ،میخواد دختره بیاد با داداشش تو یکی از ان ...

واای اره دقیقااا همینه شک نکن😉😂

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

به عنوان ی دختر میگم

من زمانی مجرد بودم فقط خواستگارایی رو قبول میکردم حداقل ی پشتوانه داشته باشن

منظورم از پشتوانه ی ملک پدری

یا خونه بود

الان هم کمک همسرم هستم ک به امید خدا بیشترش کنیم 

چون برادرای خودمو میبینم با صفر نمیتونن صاحب خونه بشن

اسی شرایط داداشت بگو از توقعات دختر هم بگو تا بهتر بشه قضاوت کرد

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
تقصیر دخترا نیستدیگه دوره ساختن گذشتهدیگه کسی از صفر نمیتونه شروع کنه صاحب خونه بشه به وضعیت متوسط ب ...

الان خانه دار شدن حداقل ۳یا ۴میلارد پول میخاد پسر حدود ۵۰ساله ب این پول میرسه میگم دخترا پول توقعن میگین ن

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
پسر ۳۰ساله حداقل باید یه چیزایی داشته باشه سن مفیدجوونیش ازدستش داره میره مگه میشه یه زندگی و الکی ا ...

بیست درصد زنان ایران شاغل و 80 درصد جمعیت غیر فعال. 

آدم باید به خودشم نگاه کنه تو زندگیش چیکار کرده و بعد توقعاتش چیه

پسر 30 ساله داره میگه معلمه. معلم هم تحصیل کرد، هم شاغل هم به نوبه خودش زحمت هم کشیده برای درس و زندگیش. 

مسلما دستش هم خالی خالی نیست که دنبال ازدواجه. 

اتفاقا این خانوم حق داره، اکثر دخترا فقط نشستن غول چراغ جادو بیاد براشون آرزو برآورده کنه

دخترا بساز هست که قانعس و از خانواده خیلی معمولی ولی نمیرید خاستگاریش دختر تاجر عربو میخواین ولی ب ...

دقیقا خواستگاری دخترهای ساده هم نمیرن میرن سراغ دخترهای چیتان پیتان کرده و با خودشون هم فکر نمی‌کنن که همون دختر در ماه فقط چقدر خرج ظاهرشه حالا چیزهای دیگه بماند. 

داداش من با یه خانوم حدود دوسال آشنا شدن رفتیم خاستگاری از فردای خاستگاری دختر خانوم زنگ میزدن پول ب ...

دقيقا برای فامیل ما همين طور شد هنوز تو مرحله خواستگاری هستن زنگ زده که فلان فامیلتون رو قبول ندارم آدم نیستن ا!! اول ببين خودت قراره فامیل شی بعد گیر به فامیلای داماد بده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
الان خانه دار شدن حداقل ۳یا ۴میلارد پول میخاد پسر حدود ۵۰ساله ب این پول میرسه میگم دخترا پول توقعن م ...

سوال منو جواب ندادی طفره رفتی همش😉😉😉

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°