2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 6051 بازدید | 230 پست
چهره که دل نشین باشه زیاد مهم نسست چدن همگی ادما زیبایی خودشونو دارن .سن هم همون نزدیک ۳۰ خوبه

ولی اطراف ما دخترای تحصیل کرده با خانواده هستن نه دنبال طلان نه عروسی آنچنانی جهازشونم کامله چجوریاس کیسایی که پیدا میکنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من و شوهرم سنتی بودیم من  از روز اول گفتم از شوهرم چیزی نمیخام ققط اخلاقش خوب باشه برام کافیه خیلی خیلی ساده گرفتم عروسی نگرفتیم خرید نکردیم کلا همچی ساده گرفتیم خبر هم نداشتم شوهرم قراره خونه بخره وقتی عقد کردین 6 ماه بعد از عقد غافلگیرم کرد گفت تو دختر بسازی با من راه آمدی سخت نگرفتی خونه ماشین خرید در حالی خودم خبر نداشتم خانواده مم گفتن اصل تویی اگه میخایش ما حرفی نداریم نه خریدی نه عروسی نه مسافرتی هیچی الانم خیلی خوشبختیم به حدی خانواده شوهرم منو بیشتر میخان 5 سال پیش ازدواج کردیم

ان شاءلله یه دختر خوب و با ایمان نصیبتون بشه حرم میرین التماس دعا

قابل باشم به روی چشم. ممنون از دعای خوبت. انشالله دعات به گوش امام رضا برسه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
خیلی اینجور ادما اعصاب خورد کنن😂چاره کارشون یه دختر زبون از و بتیغه که تا پوست کلشونو بتراشه😁

چنبار پرسیدم داداشت چه چیزایی داره اصلا جوابمو نداد😂 طرف هیچی نداره چرا باید ۲ قورتو نیمش باقی باشه😂

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

دخترا بساز هست که قانعس و از خانواده خیلی معمولی ولی نمیرید خاستگاریش دختر تاجر عربو میخواین ولی ب ...

خدایا یکی از اینی ک گفت ب ما بده بساز و قانع

باور کن همگی دخترا یا همسطحن یا پایینتر

خوشبختیت روز افزون عزیزم برا ما که سطحم بالاتر بوددد هیچی نخاستم 😂 بدتر شدن

شآنست بد بوده من خداشاهده زیاد درگیر شغلش نبودم فقط اخلاق برام مهم بود فقط یم حلقه خریدیم عقد کردیم دیگه تمام خودمون جهازمون چیدیم الانم 2 تا بچه داریم 

چنبار پرسیدم داداشت چه چیزایی داره اصلا جوابمو نداد😂 طرف هیچی نداره چرا باید ۲ قورتو نیمش باقی باشه ...

تازه حرف حق که میزنیم میگه ازتاپیک برو بیرون 😐 

دخترا که توقع خونه ی ۷۰۰متری و بنز ندارن درحد آسایش زندگی هم رفاه نباشه؟ خیلی واسم جالبه اگه برای خودشونم بود همینومیگفتن من خودم خواهرشوهرم به داداشم میگفتم اگه خونه و ماشین نداشتی باهات خواستگاری نمیومدم دخترمردمم مثله خودم 

خب دختری که باباش خونه زندگی آنچنانی داشته و کلا خوب خرج خورده و پوشیده حق داره توقعش بالا باشه

والا اون دختر حق داره 

ولی ما خاستگاری دختر معجولی میرم سطح مولی شاید پایینتر 

میدونی ی چیزی مد شده حتی دختر ندار هم چرتوقع شده انگار فکر کردن پسر و خانوادش بایید جور ی عمر نداشتن دخترو باید  داد

از فرداي خاستگاری برادر من همسر میشن؟قبل از عقد و صیغه؟؟یعنی چی لباس تکراری نمیپوشم برادر من مگه دست ...

دستگاه عابر بانک؟؟!؟ یعنی یه لباس خریدن و لوازم ارایشی رو چشمت اومده که میگی عابر بانک میگی هزینههههه !!! هی برادرم برادرم میکنی ... اگ واسش طلا بگیره که میخوای خودت حلق اویز کنی ... 

مگه دختر مردم فقط دستگاه جوجه کشیه؟!؟

امثال تو که هی تو گوش‌ برادرشون میخونن و جنگ بپا میکنن باعث طلاق میشن ... 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
بله ما روز خاستگاری به دختر خانوم و خانوادشون گفتیم طبقه بالای خونه پدرم خالی هست ولی ما اصرار نمی‌ک ...

اره انگار  پسرا همه تو جوب زندگی کردن   

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
چنبار پرسیدم داداشت چه چیزایی داره اصلا جوابمو نداد😂 طرف هیچی نداره چرا باید ۲ قورتو نیمش باقی باشه ...

نه بابا میگه معلمه صبح تا ظهر میره مدرسه بقیه روزو میاد کنار بخاری میخوابه در حالی که من حتی خانمای معلم رو هم دیدم (از این نظر که هیچ وظیفه ذی برای تامین معاش ندارند)تازه میگه خونه پسر ۵۰ساله میتونه بخره در صورتی که من پسر۲۷ساله دیدم اتفاقا معلمم بود ولی دوتا شغل دیگه هم داشت و خونه هم خودش ساخته بود و ماشینم خریده بود