چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
البته بعضی هم برای ب ت چ و ب ما چ و... کلا این مدل کامنت عضو شدن
وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱
اهل گزارش زدن نیستم ولی سعی میکنم نظرم به کسی آسیب نزنه
تاپیکای چرت رو باید گزارش زد
فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱