2777
2789
عنوان

شما بودین در مقابل همچین ظلمی سکوت میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 109 پست

من کامل مطالبت خوندم بله اون خانم داره حقوق حروم خوری میخوره و سواستفاده میکنه واون مدیر ازخدا نترس هم که با دروغ داره ماست مالی میکنه شما زنگ بزن اولیا هماهنگ باشید برن اموزش پرورش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم معلم ورزش نداشتیم معلوم خودمون بود ابتدایی

اره اصن به ابتدایی معلم ورزش نمیدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب مدیز گفته طرف عمل کرده ما چی بگیم؟ بگیم رفتیم تحقیق کزدم فهمیدم دروغ گفتی

بگو عمل کرده مرخصی استعلاجی داره باید بااموزش پرورش هماهنگ کنه جایگزین کنن واسش حتی اگه واسه دوهفته هم شده 

بله

خوب نکن عزیزم ، چند بار نرو تا والدین بریزن سر مدیر و مربی ورزش که حساب بیاد دستشون

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
به مادر بچه ها نگین چون از خود مادرا کسایی هستن که میرن به مدیر راپورت میدن دیدم که میگم

انقد ازین زنیکه ها بدم میاد

انگار مدال میندازن گردنشون

خدا وکیلی خجالت نمیکشن؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

وا من نگفتم دروغ میگه

اون کاربر گفت ما نداشتیم

منم تایید کردم

الان ۲ساله برا مدرسه بچم اول سال میگن معلم میاریم ولی آخرش نمیارن

خوب حالا که استخدام رسمی هستی که، اهرم فشاری نداره، ساعت ورزش نرو، چکار می خواد بکنه

بعدا ارزشیابی مو کم میده، با معاون اداره دوسته بخوام پایه مو عوض کنم یا مدرسه خوبی برم سنگ جلو پام میندازن