2777
2789
عنوان

شما بودین در مقابل همچین ظلمی سکوت میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به صورت ناشناس زنگ بزنید اداره با یه تلفن ناشناس

حالا شهر ما اداره کلا جواب تلفن نمیده

کیه که نونه حلال بخوره 

اداره ایا خودشون بدترن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حق داری،اگر حقوقشو از دولت یا والدین میگیره حرام اندر حرام است ،اره بگید چون رسما دارن شیادی میکنند ...

اخه مونذم چطوری بگم مشکل اینجاس به ما گفتن به والدین نگین که مریضه، الاان مثلا مادرم به عنوان والدین چی بگه به ادازه نمیشه جریان رو کامل توضیح بده اونوقت مدیر میفهمه کار همکار بوذه نه اولیا

اسمت شخصیتتو بر ملا میکنهحرفی نیست🖐

در بی سوادیت همین بس که یکی از معروفترین نمایشنامه های تاریخو حتی با وجود عکسش که گذاشتم نمیشناسی فکر میکنی فحشه😅😅چرا با تو دهن به دهن میشم اصلا؟

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

دستشو رو زنگ نذاشتهمیگه ساعت ورزش اون میره سر کلاس نه معلم در حالیکه داره حقوق اون ساعت ورزش را معلم ...

پست اولین کاربر منو به بیراهه برد فکر کردم فقط اسی زنگ رو زده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اخه مونذم چطوری بگم مشکل اینجاس به ما گفتن به والدین نگین که مریضه، الاان مثلا مادرم به عنوان والدین ...

نه اتفاقا متوجه نمیشن

چون حرف زود میپیچه

تو خودت چون میترسی فک میکنی الان میفهمن کاره توعه

ولی کسی نمیفهمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله

وقتی رسمی هستی دیگه نباید از مدیر بترسی 

برادر منم معلمه  سال اول رفته بود سرکار بهش ساعت اضافه دادن بودن بره امادگی دفاعی درس بده اونم محترمانه گفته بود فقط طبق ساعت کاری خودم میام نه بیشتر نه کمتر مدیر هم چیزی نتونست بگه 

گزترششۉ رد کن توام نرو زنگای ورزششو بهونه جور کن بزن بیرون معلمای دیگه چی اونا چیکار میکنن

نمیشه خب الان مدیزه میگه این تازه عمل کرده نباید بزه سرکلاس خب من چی بگم بقیه هم میگن اشکال نداره خودمون کلاسو اداره میکنیم 

حتما باید به خودش ظلم بشه تا بخواد اعتراض کنه.؟وقتی معلم ورزش سر کلاس نمیره معلمشون باید بره سر کلاس ...

خب این ظلم به منم هست اون دو ساعت وظیفه من نیست و میتونم به کارای کلاسم برسم الان چند روزه فرصت نکردم دفتر مشق هاشونو امضا بزنم