2777
2789
عنوان

شما بودین در مقابل همچین ظلمی سکوت میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 109 پست
ببینید مدیر میگه وقتی معلم ورزش نیس معلم باید بره سرکلاس به بچه هام بگین چون سرده نمیرن حیاط ورزش ند ...

چقد موزی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا چرا با مدیر رودربایستی داری؟ رک بگو من زنگ ورزش کار دارم ی چند باری برو جایی یا اینکه بگو اولیا ...

اگه بگم چند نفر زنگ بزنن پیگیر میشن. بعد خب اینجوری بگم میگن بیشتر شک میکنن بهم بهتره باهاشون راه بیام ولی غیرمستقیم گزارش بذم به اداره

نترس، آزاده باش. 🙂، اگر ناحق نمره پایین داد، شکایت می کنی، باج نده..

ای بابا دلت خوشه دیگه همه چی شده پارتی معاون اداره با مدیرمون دوسته قطعا سال بعد اذیتم میکنن مدرسه خوبی بهم نمیدن 

زنگ ورزش رو من میزم دزحالیکه وظیفه معلم ورزشه و حقوقشو اون میگیره با زرنگی و دروغ گفتن مریضه

خب همین پنهانکاری باعث اینهمه بی مسئولیتی میشه اینجا هم اون معلم هم اون مدیر مقصرن چرا باید حقوقو یکی بگیره و کارو یکی دیگه بکنه همین پارتی بازیا گند زده به همه چی 

من هم گفتم مشکل ، ترس اسی هست، همین. صاف و پوست کنده و واضح بگو نمی رم و برو بیرون مدرسه به یک کاری ...

میگن اجازه ندارید بیرون مدرسه برید. بعدشم میگن چقدر بی ملاحظه ای معلم ورزش مریضه و فلان. نمیدونن ک من فهمیدم دروغ کفته

بهترین همینه که ی جوری خبرو برسونید بازرس بیاد 

چ غلطا فک کردن خیریه بچه های مردم این وسط اذیت میشن 

شما هم همچنین اذیت میشین.

بنظرم مدرسه ای که کار میکنید از ریشه خرابه 

گزارش بزنید مدیر از مدرسه اخراج بشه 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
بهترین همینه که ی جوری خبرو برسونید بازرس بیاد چ غلطا فک کردن خیریه بچه های مردم این وسط اذیت میشن ش ...

اره فقط نمیدونم چطور گزارش بدم لو نرم و جریانم کامل بگم که مدیر نتونه ماست مالی کنه. مدیرم سال آخرشه بازنشست میشه

اره فقط نمیدونم چطور گزارش بدم لو نرم و جریانم کامل بگم که مدیر نتونه ماست مالی کنه. مدیرم سال آخرشه ...

من دبیرستانی ام سال آخر 

تو مدرسه مون مدیرا این شکلی آن که بشدت از اداره میترسن 

اگه تونستید از اینترنت شماره ی اداره کل شهرتون گیر بیارید 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 

واقعا بعضیا وجهه معلم رو خراب میکنن

ما دانش اموز که بودیم هر معلمی مریض بود یا عمل میکرد میرفت مرخصی معلم جایگزینش میومد

حتی تو مدرسه ی خواهرم یکی از معلم ها عمل کرده وکل سال رو مرخصی گرفته

اینا چقد بی وجدانن اگه عمل کرده مرخصی نمیره و حق بچه هارو ضایع میکنه

و اگه هم عمل نکرده چقد کارش زشته که دروغ میگه

شاگردی که این معلمش باشه دروغگویی رو ازش یاد میگیره

اگه مادرتون زنگ بزنه باید یه سری چیزارو نگه که شک نکنن همکارا خبر دادن

ولی ممکنه اداره بپرسه که شما اولیا کدوم دانش اموز هستین

این خانم در ازای کاری که انجام نمیده حقوق میگیره و شما در ازای کار ایشون هیچ حقوقی دریافت نمیکنین

بنظرم اگه میتونین به مدیر بگین ما موظفیمون رو انجام میدیم اگه شما خیلی نگرانی خودت برو سر کلاس

و اینکه بچه هارو هوایی کنین بگن زنگ ورزش میخوایم و بازی میخوایم و این حرفا

اصلا همه این حرفا به کنار

بچه ی ابتدایی تمام دلخوشیش زنگ ورزشه چجوری دلشون میاد اینم ازشون بگیرن😐 

راستی یه چیز دیگه

اگه اداره قضیه مریضی رو نفهمه که خیلی بهتره

اونجوری میگن بی دلیل سر کلاسا حاضر نمیشه

شما اگه میتونی بهانه بیار یه مدت کلاسای ورزش رو بپیچون بگو چون این تایم کلاس ندارم میخوام برم بیرون و به کار اداریم برسم یا نوبت دکتر گرفتم فلان ساعت

یا بگو مامانم نوبت داره و میخوام برم سند خونه رو درست کنم و پلاک ماشینو عوض کنم و فلان

اگه هم گفت نه بمون بگو من تا الان همکاری کردم و ساعتی که وظیفم نبوده اومدم سر کلاس حالا که من مشکل دارم باهام همکاری نمیکنین

بعد اگه اشنا دارین بین اولیا بهشون بگین یه روز بیان به مدرسه سر بزنن 

نمیدونم مدرسه چجوریه ولی ما قبلا اولیا میومدن سر کلاس میموندن یکم تدریس معلم رو میدیدن 

بگین یکی از اولیا بیاد و بگه چون دیدم امروز ورزش دارن فلان زنگ اومدم مدرسه که پیش دخترم باشم

بعد اعتراض کنه که چرا معلم ورزش نیست که سر و سامون بده به بچه ها 

یا اینکه اون زنگ سراغ معلم ورزش رو بگیره و بگه میخوام درباره بچم از معلم ورزشش سوال بپرسم

یا یه چیز دیگه اینکه وقتی بچه ها دعوا میکنن تو زنگ ورزش شما به اولیاشون اطلاع بدین و بچه ها بگن معلم ورزشمون نیست