2777
2789
عنوان

شما بودین در مقابل همچین ظلمی سکوت میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا متوجه نمیشنچون حرف زود میپیچهتو خودت چون میترسی فک میکنی الان میفهمن کاره توعهولی کسی نمیف ...

اخه اول سال من سر یه مسئله با مدیر اختلاف نظر داشتم رفتم اداره مدرسه مو عوض کنم ک نشد دیگه الان فکر میکنم به من شک میکنه

بعدا ارزشیابی مو کم میده، با معاون اداره دوسته بخوام پایه مو عوض کنم یا مدرسه خوبی برم سنگ جلو پام م ...

خب ولشون کن. برا خودت دردسر درست نکن. این حرام خوری هم یه جا پاشو میخوره.( هر چند تو این مملکت بعید میدونم. سال دیگه همین معلم ورزشه معاون مدرسه شده)

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
وقتی رسمی هستی دیگه نباید از مدیر بترسی برادر منم معلمه سال اول رفته بود سرکار بهش ساعت اضافه دادن ...

این جریان فرق داره میگن چرا آبروی طرفو بردی تو اداره گفتی دروغ گفتن مدیرم با معاون اداره دوسته لج بیفتن سال بعد مدرسه خوبی نمیندازنم

اخه اول سال من سر یه مسئله با مدیر اختلاف نظر داشتم رفتم اداره مدرسه مو عوض کنم ک نشد دیگه الان فکر ...

ببین تو هم که چیزی نگی مطمئن باش از توی همون دفتر،یکی پیدا میشه یه زیر آبی بره و براشون بزنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره خب ولی گفتم خودم به اسم اولیا زنگ بزنم اداره

اولا چرا با مدیر رودربایستی داری؟ رک بگو من زنگ ورزش کار دارم ی چند باری برو جایی یا اینکه بگو اولیا میان اون ساعت باید باهاشون حرف بزنم اداره هم تا ندونه تو کی هستی پیگیر نمیشه نهایت مدیرو میخواد اونم ماست مالی میکنه 

همتا اسم خـودمه♥
اخه کلا معلم ورزش به ابتدایی نمیدن حالا چه برسه جایگزین

چرا نمیدن؟ پسر من دولتیه از کلاس اول داشتن. حتی توی کرونا هم کلاس انلاین داشتن معلم ورزششون تا سوم زن بود بعد مرد

همتا اسم خـودمه♥
خوب نکن عزیزم ، چند بار نرو تا والدین بریزن سر مدیر و مربی ورزش که حساب بیاد دستشون

ببینید مدیر میگه وقتی معلم ورزش نیس معلم باید بره سرکلاس به بچه هام بگین چون سرده نمیرن حیاط ورزش ندارن

اولا چرا با مدیر رودربایستی داری؟ رک بگو من زنگ ورزش کار دارم ی چند باری برو جایی یا اینکه بگو اولیا ...

من هم گفتم مشکل ، ترس اسی هست، همین. صاف و پوست کنده و واضح بگو نمی رم و برو بیرون مدرسه به یک کاری برس‌.