2777
2789
عنوان

شما بودین در مقابل همچین ظلمی سکوت میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 109 پست
ایشون میره ولی حقوقشو اون طرف می بره

یعنی کلاس ورزش رو اسی مدیریت میکنه ...یعنی به جای معلم ورزش ایشون کلاس رو مدیریت میکنه ؟

البته ببخشید سوال کردم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی به اولیا بگم

چرا به خود مدیر اعتراض نمیکنید؟ یعنی مدیر مثلا سال دیگه شما رو بیرون میکنه اگه بفهمه؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

من نمیدونم وقتی حال ندارید بخونید، چه اصراریه نظر بدید😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
ببین خودت نرو سر کلاسشون مستقیم ب مدیر بگو تایم خالیمه

به نظرم اینجوری لج نکنه بهتره.

لج کنه ممکنه مدیر شک کنه به این که زیرآبش رو تو اداره زده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
یعنی کلاس ورزش رو اسی مدیریت میکنه ...یعنی به جای معلم ورزش ایشون کلاس رو مدیریت میکنه ؟البته ببخشید ...

نه خواهش میکنم، آره در واقع اسی حقوق اون ساعت ورزش رو نمیگیره ولی میره سر کلاس حقوقشو طرف مقابل که تو خونه اشه میگیره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

به صورت ناشناس زنگ بزنید اداره با یه تلفن ناشناس 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
بنظرم اگه معلما باهات هماهنگ هستن جمع شید برید ادارهحق رو خواستن که جرم نیستید

خب معلما خیلی محتاطن اکثرشون دخترشون اون مدرسه پیش خودشونه نمیخوان خودشونو تو دردسر بندازن البته اونا اکثرشون مطمئن نیستن ک دروغ گفته من تحقیق کردم مطمئن شدم

خب عزیزم لطفا کامل بخون

زیاد خیلی 

الان فهمیدم زنگ ورزش رو شما کامل مدیریت میکنی 

ببخشید اگه بخواهین اینقدر ظلم پذیر باشین واقعن سخت میشه براتون

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻