2777
2789
عنوان

شما بودین در مقابل همچین ظلمی سکوت میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 109 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم لطفا کامل بخون

بنظرم اگه معلما باهات هماهنگ هستن جمع شید برید اداره

حق رو خواستن که جرم نیستید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نمیفهمم‌چه ظلمی به تو میشه این وسط؟

وا یعنی چی ؟!

همین ملت و داریم که همچین کشوری داریم با چشم هر چیزی میبینیم میگیم به ما چه واقعا متاسفم...

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
یعنی به اولیا بگم

نه بابا از دوست و فامیلای خودت

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

حق داری،اگر حقوقشو از دولت یا والدین میگیره حرام اندر حرام است ،اره بگید چون رسما دارن شیادی میکنند و حقوق الکی میگیرن و درست نیست شما جورشو بکشید ایشون بانقشه حقوقشو فقط بگیره

من جات باشم خودم و چند نفر از آشناهام زنگ میزنم اداره کل اداره ی شهرستان اگه میخواستن کاری بکنن تا ا ...

به اسم اولیا زنگ بزنیم یعنی. بعد یعنی یه نفز فایده نداره؟ چند نفر زنگ بزنن

نخوندم ، یعنی فقط دستت رو گذاشتی رو زنگ به خاطز همین ناراحتی؟

دستشو رو زنگ نذاشته

میگه ساعت ورزش اون میره سر کلاس نه معلم در حالیکه داره حقوق اون ساعت ورزش را معلم ورزش میگیره

نمیفهمم‌چه ظلمی به تو میشه این وسط؟

حتما باید به خودش ظلم بشه تا بخواد اعتراض کنه.؟

وقتی معلم ورزش سر کلاس نمیره معلمشون باید بره سر کلاس و بچه ها رو کنترل کنه و معلم ورزش هم مفتی پول بگیره