2777
2789
عنوان

آقایون جدا شده سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 42 پست
اگه حرمت از بین رفته باشه اگه طرف له شده باشه یادش میمونه اگه ذهنیت خراب شده باشه خیلییی طول میکشه و ...

اره اگر ذره ای امید داشتم با بی حرمتی و بی غیرتی دیشبش دیگه خراب شد 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو جشن بگیر که از شرش داری خلاص میشی. الان داغی ، غمت سنگینه متوجه نیستی وقتی یه انتخاب عاقلانه کنی بعد چند سال و طرف عاشقت باشه و نزاره کسی بهت تو بگه میگی وای چه خوب شد اون پارتنر قبلیم بی عرضه و بچه ننه بود

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

هرگز تلاش نکن صحبت به حق ات رو به کسی به فهمانی. اون شخص وقتی مستقل و استقلال 

ندارد دیگران براش تصمیم میگیرن چون درک و فهم لازم  رو میدونند ندارد. .توافقی ۵۰۵۰ رضایت بدین این آدم خنثی بوده و بدرد زندگی نمی خورد.فقط یک کلام بهش بگو تو آدم درستی بودی و سپاسگذارم که صادقانه خودت رو نشان دادی ولی افسوس که دوسال طول کشید  تا من بشناسم و از تون جدا بشم.تسویه کن و فقط به بدی های این پسر  توجه کن تا بعد یکسال فراموش کنیین

عجب صبری خدا دارد

برو جشن بگیر که از شرش داری خلاص میشی. الان داغی ، غمت سنگینه متوجه نیستی وقتی یه انتخاب عاقلانه کنی ...

اره الان حالم خیلی بده 😔

یعنی چی کجا هستند ؟

از جهت اینکه ارتباطتون صمیمانه هست با خانواده؟ وقتی غیر از زن و شوهر کسی دیگه دخالت توی هر جزئی از زندگیشون میکنه از یه جایی به بعد بهتره که از نظرات یک نفر دلسوز و با تجربه استفاده بشه.شما گفتید مادر ایشون چیزایی گفتن که خوشایند شما نبوده پس حل کردن این مساله برای شما به تنهایی یه مقدار سخته

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
اره الان حالم خیلی بده 😔

ازدواج با هر آدمی ارزششو نداره حیف عمر کوتاه آدم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چند سالتونه ؟ مامانش واقعا همچین حرفی زد>

اره خیلی حرفای دیگه هم زد 

خواهر من یه بیماری داشت بخاطر اون بیماری فوت کرد 

دیشب با بی شرمی تمام به مادرم گفت شما خودتون خواهرشو از ما پنهون کردید نگفتید مریضه 

درحالی که مریضی خواهرم مادرزادی نبوده :))))) 

و حتی اگر باشه هم الان فوت شده ‌...

پدر شوهرم وقتی خواهرم فوت شده بود به همسرم گفته بود زنت چرا اینطوری بهمون نگاه می‌کنه مگه ما کشتیم خواهرشو 😔

کلی تهمت هم زد

از جهت اینکه ارتباطتون صمیمانه هست با خانواده؟ وقتی غیر از زن و شوهر کسی دیگه دخالت توی هر جزئی از ز ...

تو جمع خانواده خودم این حرفا رو زد بهم ... 

اره خیلی حرفای دیگه هم زد خواهر من یه بیماری داشت بخاطر اون بیماری فوت کرد دیشب با بی شرمی تمام به م ...

من باشم برای بار آخرم نمیرم حرف بزنم . چقدر مامانش سمیه . این نمیذاشت شما  زندگی کنین . بهترین کار اینه حتی نری انقدر آدم بی غیرت ؟ میخوای حدا بشی بشو واسه چو ننه الاغش انقدر بی احترامی کرده چی میخوای بگی میخوای بگی بیشعورین ؟ چه فایده داره؟ تمومش کن سخته ولی به خدا داری بزرگترین گل زندگیتو میزنی