2777
2789
عنوان

آقایون جدا شده سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم برای بار آخرم نمیرم حرف بزنم . چقدر مامانش سمیه . این نمیذاشت شما زندگی کنین . بهترین کار ا ...

نه می‌خوام برم حرف بزنم راضی بشه به توافقی ... چون دیشب مادرش شر درست کرد نشد هیچی پیش بره 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

نه می‌خوام برم حرف بزنم راضی بشه به توافقی ... چون دیشب مادرش شر درست کرد نشد هیچی پیش بره

بگو خانوادت صحبت کنن. واقعا ارزش نداره حتی 1 بار دیگه به صورتت نگاه کنه . بزرگترتو بفرست جلو تا بفهمه بی کس و کار نیستی

بگو خانوادت صحبت کنن. واقعا ارزش نداره حتی 1 بار دیگه به صورتت نگاه کنه . بزرگترتو بفرست جلو تا بفهم ...

آخه پدرم گفت با بی شرفی که دیشب مادرش درآورد دیگه اینا رو نمیذارم بیان خونمون و ارتباطی بین خانواده ها نباشه دیگه 

خودم برم تمومش کنم بیاد توافقی تمومش کنه

آخه پدرم گفت با بی شرفی که دیشب مادرش درآورد دیگه اینا رو نمیذارم بیان خونمون و ارتباطی بین خانواده ...

پدرت به پسره بگه . خودتو کوچیک نکن ممکنه گولت بزنه . نگفتی چند سالتونه

برای حال بدت ناراحتم برای این تصمیمت خوشحال . مطمئن باش تا کفش کهنه رو از پات در نیاری و دور نندازی ...

من خیلی برای این رابطه انرژی گذاشتم خیلیییییی ۲۱ سالمه کلی موشفید درآوردم از شدت فکر و خیال شب بیداری استرس تنبلی تخمدان گرفتم اصلا 

مدام در تلاش بودم درستش کنم 

الان خیلی زورم میاد چیزی که اینقدر پاش انرژی گذاشتم اینقدر راحت خراب شد 

از همه بدتر اینکه برای همچین آدمهایی انرژی گذاشتم 

همین مادرشوهر کلی بهم بی احترامی کرده بود تیکه و کنایه به منی که آروم و نجیب بودم و مودب ولی حتی یکبار جواب ندادم 

من خیلی برای این رابطه انرژی گذاشتم خیلیییییی ۲۱ سالمه کلی موشفید درآوردم از شدت فکر و خیال شب بیدار ...

2 سال دیگه با بچه باید جدا میشدی ناراحت نباش توروخدا تحت هیچ شرایطی برنگرد

2 سال دیگه با بچه باید جدا میشدی ناراحت نباش توروخدا تحت هیچ شرایطی برنگرد

برنمی‌گردم ولی از درون دارم آتیش میگیرم 

دلم برای دستاش تنگ میشه 

برای بغلش 

برا وقتایی که دستمو می‌گرفت میبوسید

تو جمع خانواده خودم این حرفا رو زد بهم ...

اگه حتی حق با ایشونم میبود نباید اجازه همچین جسارتی رو به خودشون میدادن مخصوصاً جلوی خانواده شما..دوست داشتن و عاشق همسر بودن از هرچیزی قشنگتره تا جایی که عزت و غرور طرفین حفظ بشه در غیر اینصورت فقط منطق و عقل باید حاکم باشه..بهرحال این نظر شخصی خودم بود

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
برای آدمی که هنوز از مادرش شیر میخوره اینا عادته .... از سرت میپره

نه اتفاقا از مادرش خیلی بدش میومد 

تو کل این دوسال برای بار اول بود می‌دیدم اینقدر بی غیرت شده بود