2777
2789
عنوان

خانومهای عزیز دکتر فوق تخصص پستان در تهران میشناسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 155600 بازدید | 89 پست
عزیزم اینامنشیه این دوتادکترن که توهمه تاپیکای مربوط به پستان این پستاروگذاشتن  شمابگردتوتاپیک ...

کدوم دوتا دکتر؟ میشه واضح بگید؟ به خدا برای انتخاب دکتر گیج شدیم. اینا که تبلیغ می‌کنن رنج آدما رو درک نمی‌کنن که زمان از دست میره و بیماری پیشرفت می‌کنه… یه انتخاب اشتباه ممکنه جون عزیزی رو به خطر بندازه آخه چرا به این چیزا فکر نمی‌کنن

کدوم دوتا دکتر؟ میشه واضح بگید؟ به خدا برای انتخاب دکتر گیج شدیم. اینا که تبلیغ می‌کنن رنج آدما رو د ...

من یادم نیست اینجا پستم کدومه فقط همین صفحه رو دیدم احتمال زیاد ناهید نفیسی و فتانه ضیایی رو گفتم چون خودم پیش همین دونفررفتم اصلا خوب نبودند 

وخدایی که بشدت کافیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی از دکترای خوبی دیگه هم هستند که مشاوره آنلاین دارند می تونید ازشون نوبت بیگرید https://mavarate ...

احمق ترین دکتر همدان

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

سلام ترو خدا فقط پیش مریم شریفی نرید خیلی ناوارده. من پارسال پیشش ماموپلاستی انجام دادم،سینم سالم بود الان یه توده بزرگ زیربغلم دراومده، خودش میگه هیچی نیست ولی پیش یه متخصص دیگه رفتم میگه باید جراحی کنی، خدا لعنتش کنه

منم تو سینم سفتی داشتم همرا با درد که متاسفانه ماستیت تشخیص داده شد 😓اینو نگفتم بترسی فقط برای اینک ...

سلام، برا منم ماستیت تشخیص داده شد، هر چی آنتی بیوتیک دکتر می‌نویسه و من استفاده میکنم فایده نداره، لطفا بگو چیکار کردی؟ و آیا الان بهبود پیدا کردی؟ دکتر کی بود؟

سلام عزیزم، دکتر برا سینه رفتید ، منم مشکل دارم اگه از دکتراتون راضی هستید معرفی میکنید بهم

سلام عزیزم اتفاقی تاپیک رودیدم فکرکردم مثل قبلاخودم استرس داری دکترفرهادموسی زاده خیلی خوبه خودم زیرنظرایشون هستم 

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿