2777
2789
عنوان

حتی تو سریال شهرزاد ترکی هم حالم از شهرزاد و فرهاد به هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مریض که شیرین عقده ای و آدمایی هستن که از خیانت و کثافت طرفداری میکنن فکر نکن راحت توهین میکنی جواب ...

الان کسی از شیرین طرفداری کرد؟توهینی دیدین تو حرف من؟چون طرفدار قباد نیستم طرفدار خیانتم؟دیگه کاملا از حرفاتون معلومه کیا طرفدار قبادن

شیرین که قربانی ترین بود

باشه شیرین قربانی بود 😂 

یه لوس نازپرورده خودخواه دیکتاتور بود که با نقشه هاش زندگی شهرزاد و قبادو خراب کرد ولی عاشق قباد هم نبود فقط دنبال یکی بود نازشو بخره و بهش توجه کنه خودشیفته و عقده ای بود و قباد هم برای همین دوستش نداشت چون تحقیرش میکرد

یه جوری حرص میخوری انگار واقعی بوده 

تمام شخصیتا تخیل نویسندست 

اینقدر تحلیل نیاز نداره 

ببین و بگذر 

هیچ کدوم از شخصیتای فیلم شهرزاد از نظر روانی سالم به نظر نمیرسیدن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خخب پس شوهرم ادم سالمی نیست😔😂

جدی میگم.قباد قدر نشناسه،پر از عقده های روحی روانی به خاطر نداشتن پول و خانوادس،کنترل خشم نداره،اراده نداره،صحبت کردن بلد نیست،حمایت بلد نیس... چطور میشه همچین ادمی رو دوست داشت

عقده ای یعنی شیرین به معنای واقعی کلمه عقده ای بود اتفاقا شهرزاد دنبال بهونه بود و خون به جیگر همه ک ...

کلا همشون جای طرفداری نزاشتن از خودشون
فرهاد وشهرزاد و قباد و شیرین و همشون

بنظر من قباد ی عقده ای تمام عیار بود میدونم زندگیش خیلی سخت بود اما خون ب جیگر کرد همه رو عشق واقعی ...

اون عقده ای نبود،بزرگ آقا عقده ای بود که زندگی همه رو خراب کرد،قباد تقصیری نداشت،ب دستور بزرگ آقا شهرزادو طلاق داد ولی عشقو بااون تجربه کرد.نه شیرین.

کاربری هفتمم باشه فکر کنم.کاربر جدید نیستم از سال۹۶عضو بودم

قباد عاشق شهرزاد بود شهرزاد عاشق فرهاد فرهاد عاشق مصدق.  فرهاد. اصلا شهرزاد براش مهم نبود یمدت بعدش خیلی عادی برگشت ب زندگیش عاشق اذر شد منتها شهرزاد بخاطر فرهاد حتی از بچشم گذشت 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بنظر من قباد ی عقده ای تمام عیار بود میدونم زندگیش خیلی سخت بود اما خون ب جیگر کرد همه رو عشق واقعی ...

عشق واقعی فرهاد بود لابد

که امنیت و سلامت خانوادشو به سیاست و مصدق فروخت😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

باشه شیرین قربانی بود 😂 یه لوس نازپرورده خودخواه دیکتاتور بود که با نقشه هاش زندگی شهرزاد و قبادو خ ...

الان ترکیشو ساختن؟ من اونموقع که پخش میشدم بدم میومد دیگه مسخره شده بود یادم میرفت شهرزاد الان با کیه؟شیرین کجا زندگیشونو خراب کرد؟ مگه زن اول نبود؟